Overwatch League Hype videó és az összes csapat teljes arculata egy helyen

Overwatch League Hype videó és az összes csapat teljes arculata egy helyen

A nyakunkon lévő versenysorozatban új e-sport hősök fognak születni. 

Az előző héten tartott BlizzCon rendezvényen a temérdek újdonságon kívül az Overwatch League-ről is fontos információk derültek ki. A versenysorozat ugye decemberben indul majd, a főszezon pedig jövő januártól, ahol a csapatok nem csak a rájátszás után, hanem az öt hetes etapok végén is díjazásban részesülnek. A részletekről már írtunk nektek korábban; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Komoly pénzt akaszthat majd le az Overwatch League győztese

Január elején indul a buli, két régióra lesznek osztva a csapatok!

A díjazáson és az időterven kívül a Blizzard közzétett egy dokumentumfilm sorozat első darabját is, amiben a liga vezetője, Nate Nanzer osztja meg gondolatait a készülő versenysorozattal kapcsolatban. Elmondása alapján az Overwatch League koncepcióján már évek óta dolgoznak, és azt szeretnék elérni, hogy a tradicionális sportok és e-sportok fúziójából egy teljesen új dolgot hozzanak létre, ami nem csak a közönségnek, hanem a játékosoknak is megfelelő. 

Ha már szóba kerültek, a videóban olyan profik is feltűnnek mint például iddqd a San Francisco Shock-ból, Mickie a Dallas Fuel-ből, vagy Ryujehong a Seoul Dynasty-ből, akik egytől-egyig rendkívül izgatottak és őszintén beszélnek a kamerába a terveikről, illetve a ligába kerülésük útjáról. A felvételeken egyébként a világbajnokság alapszakasza és rájátszása is visszaköszön, irl és ingame pillanatokkal egyaránt. 


Ha a videó még nem lenne elég a hype fokozására, most összegyűjtöttük számotokra a ligában induló csapatok hazai mezüknek számító skinjeit is. A hőskinézetekről egyébként Nate Nanzer azt nyilatkozta, hogy idővel elérhetőek lesznek majd a közösség számára is, szóval ha szeretnétek majd támogatni a kedvenc csapatotokat, ilyen formában lesz rá majd lehetőségetek. Na de lássuk is a csapatok arculatát, különböző karaktereken prezentálva. 

Los Angeles Gladiators

Shanghai Dragons

London Spitfire

Dallas Fuel

New York Excelsior

Seoul Dynasty

Los Angeles Valiant

Philadelphia Fusion

Florida Mayhem

Boston Uprising

Nektek melyik alakulat arculata jön be leginkább?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!