Moira Fade trükkök minden pályához

Moira Fade trükkök minden pályához

A karakter képességével igencsak magas pontokra is felugorhatunk, vagy akár nagy távolságokat is megtehetünk.

Az Overwatch 26. hősét Moira-t alig pár napja jelentették be a Blizzcon rendezvényen, a karakter máris elérhető a PTR szervereken. A képességeinek leírásáról, és azok sebzésének, vagy gyógyításának pontos mennyiségéről már írtunk nektek; ha lemaradtatok volna, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Ennyit sebeznek és gyógyítanak Moira képességei

A karakter nemlég elérhető lett a PTR szervereken és a statisztikái alapján, akár main healer is lehet majd belőle.

A PTR szerverekre azért is különösen érdemes felmenni, mivel itt letesztelhetitek a karakter képességeit mérkőzéseken is, ráadásul olyan trükköket is betanulhattok, amik a Moira live-ra való bekerülésekor hatalmas előnyt fognak jelenteni számotokra. Ha emlékeztek még, a Fade egy 0.8 tized másodpercig tartó teleport képesség, ami 6 másodperces töltési idővel rendelkezik és 15 méteres távolságokat tehetünk meg vele. 

A lelkes tesztelők az elmúlt napokban már neki is álltak Moira ezen képességének határait feszegetni, és úgy tűnik, hogy a karakterrel igencsak magas helyekre is fel lehet jutni. Tulajdonképpen a mechanika lényege annyi, hogy a Fade használatakor lendületet tudunk venni a térd és csípő magassága közti tereptárgyakról, ami miatt így nagy távolságokat tudunk megtenni. A szemléltetést ebben a videóban találjátok.

A MoiraRollouts subredditre rengeteg ehhez hasonló klipet küldtek be, hogy honnan és hová érdemes-, illetve lehet fel-, vagy átugrani, ráadásul egy techniquican nevű felhasználó összegyűjtötte minden 6v6 pályára a lehetőségek listáját, amiket az alábbi videóban tudtok megtekinteni. Jó tanulást és jó szórakozást hozzá!

Természetesen Moira messze van még az éles szerverre való bekerüléstől, és a Fade is változhat, azonban ha szeretnétek kicsit felkészülni a karakterből, és valamivel skillesebben kezdeni vele, mindenféleképpen nézzetek fel a PTR-re és próbáljátok ki ezeket az ugrásokat. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!