Old Heroes: Rá sem ismernénk a régi Pudge-ra, minden képessége megváltozott

Old Heroes: Rá sem ismernénk a régi Pudge-ra, minden képessége megváltozott

A legelső verziója teljesen másként muzsikált, mint a most ismert.

A Dota 2 előtt is volt élet, ugyanis a Warcraft 3 mapszerkesztőjének köszönhetően néhány leleményes fiatalember elkészítette azt a térképet, melyet ma milliók játszanak. Nem nehéz kitalálni, hogy a Dota 1-ről, azaz a Defend of the Ancients AllStars-ról van szó. Az első verzióját 2003-ban adták ki, 14 évvel ezelőtt, és dacára a 116 hősnek, volt jó néhány az idők folyamán, aki teljesen átalakult vagy a koncepciója nem volt megfelelő és végül kivették a játékból. Ez a sorozat a régi idők, már-már elfeledett heroival foglalkozik. Az első rész az egyik legnépszerűbb karakter korai változatát mutatja be.

Elutasítottak, gyengék, szörnyek, torszülöttek és túl erősek, ezek a hősök megpróbáltak a jó vagy a rossz oldalán harcolni a Sentinel és Scourge csatájában, de végül egytől egyig elbuktak. Akár azért, mert túlságosan szánalmasak voltak, hogy valaha kiválasszák őket, kivéve ha véletlenszerűen dobta őket a gép, vagy mert túl imbák és az emberek bármit megtettek, hogy velük játszhassanak. Végül egyikük sem élte túl a teszt időszakot. Viszont nagyon változatos és jó ötleteket felvonultató verziók is készültek, így érdemes mindenképpen végignézni az egykor megjelent, majd villámgyorsan feledésbe merült hősöket.

Ha minden igaz, akkor az 5.10-es frissítéssel érkezett a Butcher, de teljesen máskhogy funkcionált , mint a mostani énje. Ez odáig fajult végül, hogy az 5.62-ből kivették, és az átalakítás után az 5.76-ban került vissza a játékba.

Réges régen az öreg Pudge a sötétség erőinek parancsolt:

Stitch: A halottakból állított elő sereget, 2/3/4/5 egységet 30/45/60/75 másodpercig.

Cannibalize: Felzabált egy holtestet életerő regeneráció céljából. Másodpercenként 15/25/35/45 HP-t töltött ezáltal.

Necrogenesis: A hentes körül lévő elhunytakból automatikusan idézett egy csatlóst:

  • Level 1: 10 másodpercenként egy Ghoult
  • Level 2: 7.5 másodpercenként egy Riflemant
  • Level 3: 5 másodpercenként egy Huntresst
  • Level 4: 2.5 másodpercenként egy Taurent

Level 6 - Carrion Flies: Megjelent egy döglégy, ami továbbiakat tudott létrehozni, melyek 60 másodpercig léteztek és 30 életerejük mellett 90%-os Evasion-nal rendelkeztek. 1. szint: 8-9 sebzés, 2. szint: 11-12 sebzés, 3. szint: 14-15 sebzés.

Egy igazi pusher hero volt, képes volt pillanatok alatt elpusztítani a tornyokat, és csak a mana utánpótlásról kellett gondoskodnunk. 11. szint után a légy sereg őrületbe kergetett mindenkit, mivel szinte nem lehetett őket eltalálni. Sokat nem is váratott magára a csere, pár verzióval később a mai formájában került vissza a Dotába.

A következő epizódban a Gamblerről olvashattok!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!