Hamarosan elstartol a HD2L 4. szezonja, itt az idő nevezni!

Hamarosan elstartol a HD2L 4. szezonja, itt az idő nevezni!

Alig ért véget a 3. szezon lan döntője, máris indul az újabb évad, és minden eddiginél nagyobb az érdeklődés!

A HD2L eddigi szezonjainak sikerére való tekintettel a 4. szezon is hamarosan kezdetét veszi. Elindult a regisztrációs időszak, a csapatok tehát összeállhatnak, felkészülhetnek és jelezhetik a szervezők felé a részvételi szándékukat egészen november 25-ig.

A starter és a 3. divízió megmarad az előző szezonban látott rendszernél, azonban az 1. és a 2. divízió némiképp módosulni fog. A nevezők számától függően persze, de a két csoportba valószínűleg 8-8 csapat fog majd tartozni, és mindenki játszik mindenkivel. Eddig még semmi különbséget nem lehet felfedezni, viszont az összes lejátszott mérkőzés után egy rájátszás következik az első 4 helyezett számára. A csoportban BO2, míg a top 4 további küzdelme BO3-as szisztémában kerül megrendezésre.

Az felső és alsó ágrajzon zajló küzdelmek abszolút nyertese ott lesz a lanon, majd az alsóágban szereplő együttesek szintén utazhatnak. A második divízió esetében egyelőre még kérdéses, hogy hasonlóan zajlik-e majd, erről később lesznek információk.

A nevezéssel kapcsolatos tudnivalókat és a liga honlapját itt megtaláljátok! Minden további információt a videóban meghallgathattok:

 TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!