Pls Nerf This -Brutálisan jól kinéző Junkrat és D.Va mintájú számítógép házak!

Pls Nerf This -Brutálisan jól kinéző Junkrat és D.Va mintájú számítógép házak!

Ha ilyeneket tudnak építeni egyesek, az összes hősből készíthetnének hasonló házakat.

Egy koreai Overwatch játékos megalkotta az egyik legaranyosabb D.Va témájú számítógép házat. Egy PC modder, P_Goon több, mint 100 órát fordított terve megvalósulására. A folyamat magába foglalta az alkatrészek kiválasztását, a tervezést, és természetesen a ház létrehozását is. A végeredmény szenzációsan jól sikerült, azt hiszem minden D.Va játékos álma lenne egy ilyen otthonra. A koreai játékos Hyungi Kang tiszteletére készítette, ugyanis jóbarátja leukémiában szenved.


A galériában a többi képet is megtekinthetitek!

Valószínűleg még maga D.Va kisasszony is büszke lenne erre az alkotásra.

Ha az előző nem lett volna elég király, akkor a Tech Modified Youtube csatorna még nagyobb vállalkozásra adta a fejét. Egy brutálisan részletes Junkrat mintázatú számítógép házat építettek. Mintha a Junkertown egyik műhelyéből került volna elő. A hatalmas alkotás több részből áll, a gépen kívül látható még a Rip-Tire és a csapdája is.

"Amint az megfigyelhető, az elkészítése rendkívül sok időt emésztett fel és nagyon sok erőfeszítést igényelt, de hihetetlenül boldogok vagyunk a végeredményt illetően" -nyilatkozták a csatorna tulajdonosai.

A műalkotásuk első helyezést ért el az LDLC modding vetélkedőn, ahol a legjobb modelezőkkel és modderekkel keltek versenyre. A vízhűtéses PC-ben egy GTX 1060 mellett egy i5 7600K CPU található.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!