"Egész estés Overwatch film lehet a következő projektünk a Call of Duty film után" - Tim Kilpin

Az Activision Blizzard fogyasztói termékcsoportjának vezetője pozitívan tekint a jövőre

Annak ellenére, hogy az Overwatch egy multiplayer FPS, a Blizzard igyekszik minél több háttértartalommal színesíteni a játékot és annak univerzumát. Az animated shortok is ebbe a kalapba tartoznak és a stúdió már Pixar minőségű alkotásokkal kápráztat el minket hónapról-hónapra. Legutóbbi rövidfilmet a BlizzCon rendezvényen mutatták be, ami Reinhardt életébe mutat bepillantást, ha lemaradtatok volna a Honor and Glory-ról, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

BlizzCon összefoglaló: Új pálya és hős, továbbá egy könnyfakasztó animációs rövidfilm

Sensevida | 17/11/04 12:26 Az idei BlizzCon rengeteg újdonságot tartogat az Overwatch rajongóinak számára, és véleményünk szerint a Blizzard igencsak kitesz magáért az egész esemény alatt. Talán a legnagyobb dobásuknak az mondható, hogy jövő januártól új skin kollekciót vezetnek be, ami lényegében a stúdió többi játékára épül.

Már tavaly tavasszal, az első szériás animációs alkotások megjelenésekor a rajongók hatalmas százaléka előhozakodott azzal az ötlettel, hogy a Blizzard csinálhatna egy egész estés filmet is, mivel minőségi munkát végeznek és a játék univerzumában megvan az ehhez kellő mélység is. Bizonyára már ti is találkoztatok ilyen kommenttel a videók alatt, vagy a ti fejetekben is megfordult ez a gondolat, és őszintén szólva, mi is támogatjuk a kezdeményezést. A stúdió eddig hivatalosan nem foglalkozott a témával, viszont most úgy tűnik, az ő figyelmüket sem kerülte el a rajongók szava. 

Nemrég ugyanis a cég fogyasztói termékcsoportjának igazgatója, Tim Kilpin azt mondta az MCVUK oldalának, hogy ő abszolút támogatja a projektet és a Call of Duty film elindulása után az Overwatch lehet a következő. Kilpin egyébként azon dolgozik, hogy a vállalat címeit olyan magaslatokba emelje, mint mondjuk a Disney franchise egyes résztvevőit. A vezérigazgató kifejezetten a Pixar filmekkel példálózik még, amelyek hatalmas nemzetközi sikernek örvendenek és a hozzájuk tartozó termékek is dollármilliárdokat hoznak világszerte. A teljes interjút az alábbi linken tudjátok elérni. 

Véleményünk szerint az Overwatch-ban is megvan ez a potenciál, mivel a karakterek nagyszerűek, a Blizzard animációs részlege kiváló, ráadásul a rajongók megőrülnek minden plusz dologért, ami a játékkal kapcsolatban érkezik. Ti mit gondoltok, sikeres lehet egy egész estés Overwatch film?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!




Kövess Minket!