Próbáld ki az elsők között a Star Wars Battlefront 2-t!

Próbáld ki az elsők között a Star Wars Battlefront 2-t!

Most 10 óra erejéig betekintést nyerhetsz a játékba.

Már csak pár napot kell várnunk arra, hogy megérkezzen az EA és a DICE legújabb Star Wars játéka, amiről korábban már minden fontos információt összeszedtünk nektek: kapott egy hangulatos előzetestvalamint átalakították a mikrotranzakciós rendszerét is. A játék készítői most exkluzív lehetőséget biztosítanak arra, hogy maximum 10 órán keresztül szinte ingyen kipróbálhassátok a november 17-én megjelenő címet PC-n, vagy XBOX One-on.

Minden, amit a Star Wars: Battlefront II-ről tudni akartál

nkAAA | 17/10/30 20:25 Mai napig emlékszünk arra, hogy két éve mennyire vártuk a Star Wars: Battlefront megjelenését, ami hiába jött el, valahogy egyikünket sem tudott igazán megmozgatni. Tisztességes online lövölde volt, de ha nem lett volna a Csillagok Háborúja tematika, akkor még ennél is gyorsabban eltűnt volna a süllyesztőben.

Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy XBOX játékosként előfizettek az EA Access szolgáltatásra, vagy PC-s gamerként az Origin Access-re, ahol pár euróért cserébe –többek közt– kipróbálhatjátok a Star Wars Battlefront vadiúj részét. Így betekintést kaphattok az egyjátékos kampányban található küldetésekbe, valamint mindent kipróbálhattok, amit a játék multiplayer része tartalmaz, -ráadásul a megszerzett szinteket át is vihetitek a teljes verzióba.

A fenti szolgáltatások azért is hasznosak, mert a havidíjért cserébe olyan játékokhoz kaptok teljes hozzáférést, mint a Battlefield 1, a Titanfall 2, a FIFA 17, a Mass Effect Andromeda, vagy a barátnők kedvencének számító SIMS 4. Ugyanakkor ne feledjétek, hogy november 17-én jelenik meg a Star Wars Battlefront 2 PC-re, PlayStation 4-re, XBOX One-ra, viszont ha megvásároljátok a Deluxe változatot, akkor már november 14-én belevethetitek magatokat a küzdelmekbe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!