A Liquid kivásárolta steelt az Immortals-ból!

Villámcsapásként érkezett a bejelentés, miszerint a brazil játékos holnaptól a Liquidben folytatja!

Nem sokkal este 8 után érkezett a Team Liquidtől a meglepő bejelentés, miszerint az Immortals játékosát; steelt, leigazolják végleges ötödik játékosként stanislaw helyére. Habár stan távozása annyira nem meglepő fejlemény, hiszen a szcéna hátterében jó ideje terjedtek pletykák a jövőjét illetően, azért erre így és most nem számítottunk. Az pedig, hogy egy brazil játékos, a hoppon maradt steel lesz a megoldás a Liquidnek, már bőven a lehetetlen kategóriába tartozott, eddig. A lépés egyébként magyarázatot ad arra is, hogy miért nem tudta az Immortals megoldani az oaklandi szereplést, melyről korábban beszámoltunk.

A Liquid úgy érezte, hogy stanislaw a továbbiakban nem tud segíteni nekik, hiszen korábban nitr0 javára pár hónappal ezelőtt lemondott az egyetlen releváns szerepéről, az irányításról is. Ezután azt sem tudta megmutatni, hogy más szerepekben (entry fragger, lurker) bármit hozzá tudna adni a csapat játékához. Ez pedig változásra kényszerítette zews-ékat, akik egy igen érdekes, ám annál jobb döntést hoztak meg. Persze ezt majd az idő bizonyítja, de bizakodóak vagyunk.

Dokumentumfilm fog készülni a brazil steel életéből

Steel a szülővárosának a legmagasabb fokozatú díját vehette át.

A hivatalos bejelentésben Wilton "zews" Prado köszöntötte honfitársát, akit annak idején volt szerencséje már edzeni és úgy tűnik, most ismét lesz:

"Steel a legprofibb játékos, akit csak ismerek. A pozitív hozzáállása és a képességei tökéletesen illeszkednek a játékunkhoz és izgatottak vagyunk a közös jövő miatt."

A brazil debütálására nem is kell sokat várnunk, hiszen holnaptól már ő lép pályára stanislaw helyett, vagyis az IEM Oaklanden láthatjuk majd, reményeink szerint egész héten szerepelni. Ez az igazolás rendkívül izgalmas mindenki számára, hiszen az Immortals körüli események az elmúlt hónapokban az ő karrierét tették tönkre a leginkább, ez az esély pedig végre megadja neki azt, amire szüksége volt: profi légkör, jó csapattársak és a potenciál, hogy ismét egy Major esélyes csapatban játszhasson.

Igaz, a Liquid előtt még hosszú út áll, hogy idáig elérjen és a következő ELEAGUE Boston Majorön steel még nem játszhat a csapattal. Az ok ugyanaz, amiért boltz sem léphet majd egy szerverre az SK-val: részt vett az Immortals-zal a kvalifikációs szakaszban. A szervezet nyilatkozata alapján a januári versenyen a csapat edzője, zews fog beugróként játszani.

A Liquid felállása:

  • Lucas "steel" Lopes
  • Russel "Twistzz" Van Dulken
  • Nick "nitr0" Cannella
  • Jonathan "EliGE" Jablonowski
  • Josh "jdm64" Marzano
  • Wilton "zews" Prado (edző)

Borítókép: HLTV

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!