Hirdetés

Egy durva bug tönkreteszi a projectile ultikat

A diadalokért járó nevetséges számú SR is legalább ennyire dühítő. Megéri törni magunkat a ranked meccsekben az ilyen jutalmazás mellett?

Hirdetés

A Blizzard egyik frissítése tartalmazott egy szükségszerű módosítást, és innentől kezdve (majdnem) mindegyik ultimate megszakítható lett. 100 százalékról azonnal 0-ázódik a szuperképességünk, miután stunoltak vagy megöltek minket, és bár kellett ez a változás, sok esetben a játékosokat frusztrálja. Viszont egy új bug ütötte fel a fejét, és hiába hajítottuk el az ultinkat, ha közben stunoltak vagy kiszedték a karakterünket, nem fog aktivizálódni. Squidbit Mei játéka közben rögzítette a következő jelenetet, melyben tisztán látszik az eset:

A Cryo-Freeze után meglátta lehetőséget egy király Blizzardra, de az ellenfél szemfüles McCree-je keresztülhúzta a számításait, amivel nem is lett volna akkora probléma, hiszen már elhajította az időjárás módosító drónját. A stun alatt aztán meg is halt, és már látható volt, hogy majdnem elérte a földet az ultija, aztán egy szemvillanás alatt el is tűnt. Más hősöknél is jelezték már a problémát, Tracer, Ana és a többiek projectile alapú képessége is meg lett szakítva ilyen módon. Hiába lőttük már ki, vagy dobtuk el, a beérkezés előtt halál esetén egyszerűen köddé vált.

Papíron egyébként az ötlet remek, aki ügyes és szemfüles az simán sokat nyerhet vele, ha megszakítja még időben az ultikat, de miután használtuk és ennek ellenére eltűnik, akár meghaltunk, akár nem, az bizony nagy gondot jelent. Kiváncsian várjuk, hogy a Blizzard miként orvosolja ezt a hibát.

Nem az egyetlen kellemetlenség a játékban. Ha nem lenne elég nehéz kiszenvedni egy győzelmet a ranked meccsekben, akkor rátesz egy lapáttal, ha eltűnnek időnként az ultik. Végül aztán a Victory felirat után elégedetten dőlünk hátra székünkben és ökölbe szorított kézzel vesszük tudomásul, hogy megvan, akkor jön az OW újabb vicce. Egyre többet fordul elő, hogy –teljesítményünktől függetlenül– alig kapunk néhány pontot sikereink után. Nyilván van pár mutató, amely meghatározza, hogy mennyivel nő pontszámunk, de időnként elég hülyén osztogatja azt a játék.

Az alábbi videóban 2 SR pontot kapott emberünk. Hiába a 2 arany medál, mindössze 2 SR pontot jelentett a meccs végén. Sőt, a csapattársai is ennyivel "gazdagodtak". Disconnect esetén akár 25-50-et is bukhatunk, szóval furcsa, hogy a pozitív véglet ilyen gyér is lehet. Ráadásul ilyen esetek után kinek lesz kedve nyüstölni a competetive módot? Az új hős és az Overwatch League érkeztével várjuk a további updatet is a kiadótól! Érkeznek az újítások, miközben a játék fontos elemei hiányosságokkal küszködnek, de mindenképp érdemes szem előtt tartani a Blizzardnak, hogy nem minden egy új karakter megalkotása.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?