4 tanács, hogy mire figyeljenek majd a Moira játékosok

4 tanács, hogy mire figyeljenek majd a Moira játékosok

Gyógyítás, sebzés és mozgékonyság, a support legfontosabb tulajdonságai, -de lássuk mit tartogat még nekünk a legújabb hős. 

Miután a genetikailag módosított tudós a PTR szerverhez már csatlakozott, elkerülhetetlenné vált, hogy néhányan ne osszák meg a karakterrel kapcsolatos tudásukat. A legújabb hős, Moira sokaknak tetszik, de persze vannak olyanok is, akik kevésnek tartják a Blizzard legújabb koncepcióját.

Hősünk képes gyógyítani és sebezni is, ráadásul mindezt egy váltással megteheti, sőt időnként egyszerre viszi ezt véghez.

A dbltap 5 tanáccsal segítene a játékosoknak, hogy az éles szerverekre érkezése után majd könnyebben felvehessük vele a ritmust. Azt azért ne felejtsük el, a képességeit módosíthatják, mielőtt a teljes játékba bekerül.

1 Moira és Genji

A cyborg ninja képes bárkivel végezni. A Deflect ráadásul bizonyos körülmények között nagyon bosszantó, de nem Moira esetében. A Biotic Grasp sebzését ugyanis nem tudja visszajuttatni ránk, és ugyanez a helyzet az ultink kapcsán is. Az Orbbal már nincs ilyen szerencsénk, azt egy teniszes mozdulattal visszaüti, és a vicces az, hogy a healing orbunk a deflect után az ellenséget healeli, a sebző orb pedig nyilván minket fog bántani.

2 Barriers (Pajzsok)

Reinhardt és Orisa pajzsa levédi a Biotic Grasp sebzését, de a mögötte álló társakat még mindig tudjuk majd gyógyítani. Az Orbokat és az ultinkat viszont nem állítja meg egyik "fal" sem. A védelmi vonal mögé egyébként a Fade képességünkkel könnyedén bejuthatunk, szóval használjuk egészséggel!

3 Nano Boost

Ana ultija a kiválasztott sebzését 50%-al növeli és az ellenállását is ugyanennyivel erősíti 8 másodpercig. Ennyit a gyorstalpaló leckéről, szóval: Moira, miután megkapta a Boostot, a sebzése természetesen megnő, a gyógyítása azonban marad, amennyi volt. A Biotic Orb továbbra is 200-at üt, mint általában, bár gyorsabb lesz és hamarabb elfogy.

4 Fade

Zarya Gravitonja az összes közelben lévő ellenséget beszippantja és nem ereszti egy bizonyos ideig. Ilyenkor védtelenek vagyunk és azt csinálhatnak velünk, amit akarnak. A meglepetés a Fade erejében rejlik, mivel egy könnyed mozdulattal kiszökhetünk a fekete lyukból. Ez kérdéses, hogy így marad e, mert a Blizz a legutóbb a legtöbb képességet használhatatlanná tette a Graviton Surge közben.

Sokat lehet tanulni már a PTR mérkőzések alatt is a karakterről, így érdemes tesztelni, ha rávesszük magunkat és letöltjük ezt a szervert. Kevesebb meglepetés ér majd minket, miután hamarosan élesben is küzdhetünk vele, vagy ellene.

Nektek, hogy tetszik Moira?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!