Ismerd meg Moira szinkronhangját

Ismerd meg Moira szinkronhangját

Genevieve O'Reilly-t színházi- és sorozat szerepei mellett a Star Wars univerzumból is ismerhetjük. 

Néhány hete a BlizzCon rendezvényen bejelentették az Overwatch új hősét; Moira-t, aki a tegnapi frissítésnek köszönhetően már el is érhető az éles szervereken. Az új karakter képességeiről és azok hatékony használatáról már írtunk nektek korábban; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

4 tanács, hogy mire figyeljenek majd a Moira játékosok

Gyógyítás, sebzés és mozgékonyság, a support legfontosabb tulajdonságai, -de lássuk mit tartogat még nekünk a legújabb hős.

Most, hogy Moira mindenki számára elérhető, szeretnénk nektek további információkat közölni róla, szóval úgy gondoltuk, bemutatjuk nektek a karakter mögötti szinkronhangot Genevieve O'Reilly-t. Az ír-ausztrál származású színésznő karrierje a 2000-es évek elején indult, és számtalan színházi szerep mellett olyan produkciókban tűnt fel elsőként mellékszerepekben, mint a Matrix Újratöltve és Forradalmak, továbbá a Star Wars előzménytrilógia utolsó részében; a Sith-ek Bosszújában ő személyesítette meg a fiatal Mon Mothma szenátort. 

A jeleneteket viszont sajnos kivágták és O'Reilly csak egy hangtalan cameo szerepben tűnik fel a film végén, azonban a 2016 végén a mozikba kerülő Rogue One-ban ismét magára ölthette a szerepet, ráadásul a Rebels animációs sorozatban is ő adja a hangját a karakternek. 

Az Overwatch történetéért felelős Michael Chu egyébként azt írta a Twitteren, hogy rendkívül szerencsések, amiért O'Reilly-vel dolgozhatnak, mivel így ír nyelvű voice lineokat is hozzá adhattak a játékhoz. Néhány példa ezek közül: 

  • Táim i do dheisiú. - I'm Healing you. - Gyógyítalak téged. 
  • Tá ag teipeadh do neart. - Your strength is failing. - Az erőd elhagy. 
  • Géill do mo thoil! - Surrender to my will! - Add meg magad az akaratomnak!
  •  Éasca. - Easy - Könnyű. 
  • Go raibh maith agat. - Thank You. - Köszönöm. 

A színésznő véleményünk szerint nagyon jól teljesített a szinkronizálás során, és kiválóan hozza Moira ördögi karakterét.

Nekek mi a véleményetek? Genevieve O'Reilly jó választás volt a szerepre? 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!