Minden, amit az Overwatch League előszezonjáról tudni érdemes

Készüljetek fel; december második hetében sűrű program vár ránk. 

A néhány hete tartott BlizzCon rendezvényen rengeteg fontos információ derült ki az Overwatch League-gel kapcsolatban, ráadásul a Blizzard közzétette a versenysorozat időtervét és összdíjazását is, ami eléri a rekordméretű 3.5 millió dollárt. Minderről természetesen már beszámoltunk nektek; ha lemaradtatok volna róla, az alábbiakban tudjátok pótolni.

Komoly pénzt akaszthat majd le az Overwatch League győztese

Január elején indul a buli, két régióra lesznek osztva a csapatok!

De ne rohanjunk ennyire előre, és foglalkozzunk most egy kicsit a december 6-án kezdődő előszezonnal, ami tulajdonképpen egy tét nélküli bemutatkozása lesz a csapatoknak és a produkciónak egyaránt. A ligában ugye összesen 12 résztvevő szerepel, és a Blizzard úgy határozott, hogy két divízióra osztja őket az alábbiak szerint. 

Atlantic Division 

Pacific Division 

Az előszezon során minden csapat pályára lép majd, a mérkőzéseket pedig a Los Angeles-i Blizzard Arena-ban tartják, ahol októberben az Overwatch Contenders rájátszását is rendezték. Nemrég a meccsek konkrét időterve is nyilvánosságra került, sajnálatos módon viszont a Blizzard nem kedvez az európai közönségnek, mivel az összecsapások helyi idő szerint leginkább éjszakánként, illetve hajnalban lesznek. 

December 7.

  • Florida Mayhem vs. Philadelphia Fusion - 1:00
  • LA Valiant vs. San Francisco Shock - 3:00
  • Seoul Dynasty vs. Shanghai Dragons - 5:00

December 7-8. 

  • LA Gladiators vs. London Spitfire - 23:00
  • Dallas Fuel vs. Houston Outlaws - 1:00
  • New York Excelsior vs. Boston Uprising - 3:00

A hét programja itt még nem ér véget, és December 8-9. között az előző napok meccseredményei alapján újabb találkozókat rendeznek majd, viszont ezek időbeosztásáról még nem rendelkezünk információval. A mérkőzések során egyébként négy pályát játszanak le a csapatok, és ha döntetlenre állna az eredmény, akkor Oasis-en dől el minden. 

Habár még három hét van hátra az előszezonig, a csapatok már nagyban kampányolnak, és igyekeznek minél több rajongók gyűjteni maguknak, ennek keretein belül pedig a hivatalos mezeket is megmutatták, amik az előszezon alatt kerülnek majd az online boltokba. 
owl blizzard jerseys
Összességében ennyit lehet tudni egyelőre az előszezonról, viszont amint érkeznek további információk, beszámolunk nektek majd róluk; szóval ha nem szeretnétek lemaradni, kövessétek az Esport1 oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!