Moira kicsit bugos, de a Blizzard már dolgozik a problémán

Moira kicsit bugos, de a Blizzard már dolgozik a problémán

Ennek köszönhetően pedig további egy hetet kell majd rá várnunk a kompetitív módban. 

Az Overwatch 26. hőse, Moira tegnap bekerült az éles szerverekre és bízunk benne, hogy idővel segít egyensúlyt teremteni a Support kasztban. Ha megtetszett nektek a karakter, korábban már adtunk hozzá néhány tippet; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

4 tanács, hogy mire figyeljenek majd a Moira játékosok

Gyógyítás, sebzés és mozgékonyság, a support legfontosabb tulajdonságai, -de lássuk mit tartogat még nekünk a legújabb hős.

Egy új karakter bevezetése legtöbb esetben eléggé problémás szokott lenni, elég ha csak Doomfistre gondoltok, aki teljesen broken volt az elején, és a Blizzard folyamatos nerf és balance hotfixeket volt kénytelen miatta alkalmazni. Annak ellenére, hogy Moira különösen pozitív kritikákat kapott a PTR tesztidőszak alatt, még ő sem indult tökéletesen, ugyanis az elsődleges sebző képessége, a Biotic Grasp nem sebzi a Torbjörn turretet. 

A Moira-t próbálgató játékosok számára mindez különösen zavaró, mivel így nem tudják megvédeni magukat a törpe turretje ellen. Sokan első körben szándékosnak hitték a dolgot, azonban az Overwatch Twitter oldala megerősítette, hogy egy bugról van szó, és már dolgoznak a probléma megoldásán.

Overwatch on Twitter

@X_NightSh4dow It's a bug. We're working on it.

A hibának köszönhetően egyébként Moira további egy hétig marad távol a laddertől, és előreláthatólag november végén lesz majd csak elérhető a Competitive Play módban. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!