Triplázott az Overwatch a Golden Joystick Awards-on!

Triplázott az Overwatch a Golden Joystick Awards-on!

Nincs még 2 éves a játék, de már most látni, hogy mennyien szeretik, és már el is ismerik a Blizzard shooterét.

Hamarosan indul az Overwatch League, érkezett egy új hős is Moira személyében, folyamatosan javítják a spectator módot és a játékélményt (–bár sokan ezt nem így látják–), szóval nem meglepő, hogy a Golden Joystick Awards-on több díjat is bezsebelt a Blizzard fps-e.

Az Arany Joystick kitüntetéseket sokan csak People's Gaming Awards-ként ismerik, és a rajongók szavazatai alapján döntenek az illetékesek. Az Overwatch nem kisebb elismerésben részesült, hiszen elvitte az év e-sport játéka címet, olyan alkotásokat megelőzve, mint a Leauge of Legends-et és a Rocket League-et. Emellett készülhet a legjobb e-sport játék kategóriában is, amelyet majd a The Game Awards-on osztanak ki december 7-én.

A megtisztelő titulus mellett még jó néhány Overwatch e-sport játékost is honoráltak ezen rendezvényen.

A kétszeres OGN Overwatch Apex bajnok, a Lunatic-Hai nyerte el például a legjobb e-sport csapatnak járó díjat. Az OWL-ben egyébként majd Seoul Dynasty néven láthatjuk majd őket versenyezni.

Ez még nem minden, hiszen a legjobb e-sport játékos nem más lett, mint a Los Angeles Valiant DPS-e, Brady "Agilities" Girardi.

A év végéhez közeledve egyre több díjat és elismerést osztanak ki a különböző kategóriákban, és a hamarosan induló Overwatch League, valamint a további események tudatában nem lenne meglepő, ha további kitüntetésekben lenne része a Blizzard első FPS játékának.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!