Minden, amit a Rainbow Six legújabb operátorairól tudni kell

Minden, amit a Rainbow Six legújabb operátorairól tudni kell

Nemsokára kezelésbe vehetjük a vadiúj karaktereket.

Már nem kell sokat várni az Operation White Noise megjelenésére, amivel kapcsolatban ugyan pontos dátumot még nem kaptunk, de többen arra tippelnek, hogy a Rainbow Six: Siege második évfordulóján, december elsején fog élesedni. Az új pálya mellett három vadiúj operátort is hoz a frissítés, akik –előreláthatólag– december 5-én fognak bekerülni a játékba, hogy aznap este ne csak a Mikulás által hozott édességeknek, hanem nekik is örülhessünk! 



Fontos adalék, hogy az Operation White Noise mától elérhető a tesztszervereken, úgyhogy aki teheti, vágjon bele a küzdelmekbe és nézze meg közelebbről a kiegészítőt, ami sok kellemes meglepetést tartogat. Ezek közül most közelebbről is megismerhetitek a három új operátort, akik garantáltan színesíteni fogják az eddigi repertoárt.

ZOFIA


Először ismerkedjünk meg Ela nővérével, Zofiával, aki a támadók sorát fogja erősíteni és elsődleges fegyverként választhat az M762 és az LMG-E között. A 2-es páncélzattal és sebességgel rendelkező karakter KS79 névre hallgató gránátvetője igazi különlegesség, ugyanis segítségével robbanó és bénító lövéseket tudunk kiadni, ami a nem túl combos sebzése miatt leginkább a felszerelések megsemmisítésére használható. Egyedi képessége, hogy ha a nagy harcok közepette kifekszik, akkor sincs semmi gond, hiszen simán fel tudja támasztani magát, ami egyes esetekben akár meccsfordító megmozdulás is lehet. 

DOKKAEBI


Ha a Mr. Robot, vagy legalább az Overwatch-ban játszható Sombra óta szereted a hackereket, akkor a vicces nevű Dokkaebit is bírni fogod. Különleges és egyben felettébb hasznos képessége, hogy képes megszólaltani az ellenfél operátorainak telefonjait, akikre ezzel nem csak felhívja a többiek figyelmét, hanem meg is zavarja vele őket, ugyanis ilyenkor először ki kell nyomniuk a váratlan beérkező hívásokat. Emellett ha meghal egy ellenfél, akkor könnyedén meg tudja hackelni a hátra hagyott mobilját, és így beleshet a másik csapat kameráiba, ami már önmagában megnyerő tulajdonság.

Felszerelésként kapott egy BOSG 12.2 shotgunt és egy MK 14 EBR mesterlövész fegyvert, amiket elsődlegesként használhat, míg másodlagosként egy SMG-12 géppisztollyal tehet rendet az ellenség soraiban. Páncélzata és sebessége egyaránt 2-es értéken leledzik. 

VIGIL 


Egy igazi high-tech nindzsát kapunk Vigil személyében, aki a játék második dél-koreai operátoraként fog megérkezni. Mint ahogy nemrégiben kiderült, ő 1-es páncélzattal és 3-as sebességgel rendelkezik. Egyedi képességének köszönhetően el tud bújni a kamerák és a drónok elől, ugyanis ilyenkor a felderítő eszközök számára láthatatlanná válik, viszont ez maximálisan 30 másodpercig tud csak tartani. Fegyverek terén sem kell szégyenkeznie, hiszen kapott elsődlegesből egy K1A géppisztolyt, valamint egy BOSG 12.2 shotgunt is.

Ám itt még közel sincs vége a Rainbow Six: Siege menetelésének, ugyanis a Ubisoft bejelentette, hogy 2018-ban is rengeteg meglepetéssel fog kedveskedni a rajongóknak: ismét 4 szezonnak örülhetünk majd, amiből a rutinosabbak már kitalálhatták, hogy összesen 8 új operátort fogunk kapni, akik között lesz egy orosz, egy brit, egy amerikai, egy francia, két marokkói és két olasz is. Ráadásul tavasszal fog indulni az Operation: Chimera eventjének számító outbreak, ami –ha hihetünk a pletykáknak– egy háromfős, kooperatív zombimódot csempész be a játékba.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!