Edukációs játékokat szervez a Hungarian Competitive OW csapata

Edukációs játékokat szervez a Hungarian Competitive OW csapata

Ha szeretnétek fejlődni a játékban, ki ne hagyjátok ezt a kiváló lehetőséget.

Az Overwatch-ban fejlődni vágyók számára rengeteg lehetőség van, elég ha csak a profi játékosok edukációs videóira gondolunk vagy az ingyenesen elérhető coaching közösségekre. Legutóbb például az OverwatchDojo jelentett be egy személyi edző applikációt, ami a játékos mérkőzéseit kielemzi és az összegyűjtött adatok alapján ad tippeket számára. A program jelenleg még csak alfa fázisban van, a részletekről pedig az alábbi cikkünkben tudtok tájékozódni.

Mit szólnátok egy személyre szabható Overwatch edző programhoz?

Az edukációs tartalmakkal foglalkozó OverwatchDojo ugyanis most ezzel az ötlettel állt elő.

A fent említett lehetőségek viszont leginkább angol nyelvűek, és ez a magyar játékosok egy részének nem megfelelő. Szerencsére most a Hungarian Competitive OW közösség irányítói egy új lehetőséggel rukkoltak elő a fejlődni vágyó játékosok számára, ugyanis edukációs PUG mérkőzéseket szeretnének tartani ezen a héten. Sokatok számára a PUG (Pick Up Games) biztos ismeretlenül hangzik, tulajdonképpen arról van szó, hogy random emberek összegyűlnek játszani egymás ellen, pusztán szórakozásból. A HCO Discord-on az elmúlt időszakban mindennapossá váltak az ilyen mérkőzések, és a szerver magas rangon lévő moderátorai úgy gondolták, szeretnék átadni tudásukat a lelkes játékosok számára. 

A bejelentő közleményben azt írják a szervezők, hogy elsősorban a csapatjátékot szeretnék javítani, és olyan Platinum illetve Diamond játékosokat várnak, akik már rendelkeznek egy alap játéktechnikai tudással. A jelentkezési határidő november 23. este 22:00 az EDU PUG pedig másnap este 19:00-tól kerül megrendezésre. A játékosok segítségére négy coach áll majd rendelkezésre, Fangli, Kharma és KILINHO a Team Plague-ből, illetve Tykx a WSE csapatából.  Ha szeretnétek részt venni az eseményen és veteránoktól tanulni, akkor az alábbi linken tudtok jelentkezni. A csapatok előzetes kialakításának érdekében néhány extra információt is meg kell adnotok, mint például a korábbi szezonokban nyújtott teljesítményetek vagy az elsődleges illetve másodlagos szerepkörötök a játékban. 

Összességében egy kiváló kezdeményezésről van szó, és reméljük, hogy ez kicsit felrázza majd a magyar közösséget. Az eseménnyel kapcsolatban a HCO Discord szerverén tudtok tájékozódni, amihez meghívót ITT találtok. 


Kövess Minket!