A legjobb Fortnite Battle Royale killek, amiket eddig láttunk

A legjobb Fortnite Battle Royale killek, amiket eddig láttunk

Ezeket próbáljátok meg utánuk csinálni. 

A kezdetekben elég szkeptikusak voltunk a Fortnite Battle Royale módja miatt, aminek megjelenése igencsak borzolta a Bluehole idegeit. Ám a gamereket ez nem nagyon zavarta, hiszen egyre többen és többen vágtak bele a küzdelmekbe, ami világszerte már több mint 20 millió játékost eredményezett.

Természetesen ezt az Epic Games fejlesztői is igyekeznek kiszolgálni újabb eszközökkel, fegyverekkel és tárgyakkal, hogy a lehető legváltozatosabb játékélményt tudják garantálni. Most az így születő extrém és egyben szórakoztató pillanatokból szedtük össze a legjobbakat. 

Ez ám a célzás!

A lövöldözős játékokban már megszokhattuk, hogy egyesek mellett sokszor nem csak a skill, hanem a szerencse is ott áll. Így történt ez az egyik streammel is, aki elképesztő távolságból szedte ki az egyik ellenfelét. 

Ilyen egy hatásos belépő


Azt már minden valamire való Fortnite Battle Royale játékos tudja, hogy rendkívül fontos, hogy hol landolunk, hiszen ez nyugis, vagy éppen adrenalindús kezdést is eredményezhet. CDNthen3rd társaival egy launch padot használt a stílusos megérkezésre, aminek több játékos látta kárát. 

Legyél mindig szemfüles

Ebben a játékmódban szinte mindig pásztáznod kell a képernyőt, hiszen sokszor elég nagy távolságból tudod csak az ellenfeleket kiszúrni, akik főleg akkor gyanúsak, amikor bokornak öltözve állnak az út közepén. 


Sasszeműek előnyben

Vannak emberek, akiknek sem a magasság, sem a távolság nem akadály. Ezek általában nem mi vagyunk.

Óvatosan ismerkedj!


Ahogy a való életben, úgy a Battle Royale-ban is egy kiváló ismerkedési mód a táncolás. Csak vigyázz, kivel kerülsz össze, különben megütheted a bokádat!

A végső leszámolás


via GIPHY

Ritka az olyan szituáció, amikor egyszerre több játékos mögé tudsz belopózni, de ha összejön, akkor ki kell használnod a helyzetet. Minimum úgy, ahogy a mellékelt ábra mutatja. 

It's a traaap!

Ha elég jól tudod használni a csapdákat és villámgyors reflexekkel rendelkezel, könnyedén meglepheted az ellenfeleidet. Mondjuk nem kevés gyakorlás kell hozzá. 

Bújócska


Ahogy shotgunos elé sem érdemes befutni, úgy egy kis épületbe se bújj be az ellenség elől, mert úgy jársz, mint ez a szerencsétlen flótás. 

Hát ez tök jó!


Kíváncsi vagy, hogy mire képes egy tökrakéta meg egy ügyes mesterlövész? Akkor nézd meg ezt a klippet, de nem garantáljuk, hogy könnyen utánuk tudod majd csinálni. 

Bushnak vége van!

 

Tudjuk, tudjuk, hogy nagyon jó móka egy bokorral a testeden mászkálni, de nem biztos, hogy minden esetben célravezető. Sőt, a legtöbbször nem az. 

Vigyázat, toronybontás!

Már megszokhattátok, hogy a Battle Royale-ban szinte mindent el lehet bontani, ami különösen akkor hasznos, ha egy tornyot szemeltek ki, aminek tetején egy vagy több játékos bújik. 

+1 Szerkesztői missclick


Néha az Esport 1 szerkesztőivel is előfordul, hogy a rossz gombra tenyerelnek, ami akkor a legkellemetlenebb, ha éppen szegény társukat kellene feléleszteniük.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!