A Fortnite túl a 20 millión!

A Fortnite túl a 20 millión!

Elképesztően sokan játszanak az Epic játékával. 


Bár azt már tudjuk egy ideje, hogy a Bluehole elég rossz szemmel néz a Fortnite Battle Royale módjára, hiszen számos dologban merít a saját szerzeményükből, viszont az Epic a játékmód megjelentetésével rendkívül jól érzett rá arra, hogy mire van szüksége a játékosoknak. Ez annyira összejött nekik, hogy a premier első napján már 1 millióan játszottak vele, egy hónapja ez a szám már 10 millióra nőtt, most pedig már sikerült túlszárnyalni a 20 milliós álomhatárt.


Az Epic Games elsőként twitteren jelentette be, hogy a Fortnite egy újabb mérföldkőhöz érkezett, hiszen már túllépték a 20 millió regisztrált játékost. Ebbe a számba természetesen beletartoznak a fizetős felhasználók, illetve az ingyenes módot pörgető gamerek is. 

A bejelentés mellett mindenkinek megköszönték, hogy hozzájárulnak ahhoz, hogy egy nagyszerű közösség jöjjön létre a Fornite körül, illetve meglátásaikkal segítik a fejlesztők munkáját, akik így még jobb játékot tehetnek le az asztalra. A jó hír mellé egy kiadós patch is érkezett, ami számos érdekességet hoz az alapból is izgalmas játékmenetbe.


Megérkezett ugyanis a bújkálós játékosoknak kitalált bokor, amit ha magunkra öltünk, könnyedén elbújhatunk az ellenségek elől. Ezt a legendary itemet supply dropokból és ládákból tudjuk megszerezni. Megkaptuk a Season Shop-ot is, ahol fegyvereket, outfiteket és glidereket vehetünk, valamint az első szezon alatt ezeket a jóságokat oldhatjuk fel: 

Level 5 - Glider : Aerial Assault One
Level 15 - Outfit : Aerial Assault Trooper
Level 20 - Outfit : Renegade Raider
Level 35 - Pickaxe : Raider's Revenge

Az új frissítés ezek mellett javítja a scenariokat és igyekszik balanszolni a játékon belüli fegyvereket.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!