Heroes Born Seagull:

Heroes Born Seagull: "Az Overwatch kitölti a gondolataimat"

A liga új promó videójában a Dallas Fuel projectile játékosáé a főszerep. 

Néhány héttel ezelőtt az Overwatch League marketing gépezete új videósorozatot indított Heroes Born néven, amiben profi játékosokat mutatnak be kicsit közelebbről, hogy a nagyközönség jobban megismerhesse őket. Legutóbb Pongphop "Mickie" Rattanasangchod videójáról számoltunk be nektek; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Heroes Born 2. rész: Mickie, azaz a mosolygó bérgyilkos

A Dallas Fuel Flex játékosa tökéletesen megtestesíti az Overwatch League szellemiségét.

A sorozat azóta megélt egy iddqd-val foglalkozó részt is, most viszont a világ leghíresebb Overwatch játékosa, Brandon "Seagull" Larned került terítékre. A játékos az Egyesült Államok észak-nyugati felén nőtt fel, és e-sport karrierjét még a Team Fortress 2-ben kezdte, idővel viszont kénytelen volt felhagyni az egésszel, és egyetemre ment. Az Overwatch 2014-es bejelentése azonban fordulópont volt számára, és egy Rolling Stone magazinnak adott interjújában így fogalmazott: "Még azelőtt, hogy valaha játszottam volna a játékkal, tudtam, hogy profi akarok majd benne lenni".

A béta indulásával Seagull azonnal belevágott a játékba, és a mérkőzéseit streamelni is kezdte a twitch felületen, ahol mindössze 200 óra adás idő után elérte az átlag 20 ezres nézőszámot. A hatalmas népszerűség ellenére kezdetekben csak kisebb csapatokban szerepelt, viszont 2016 májusában csatlakozott a Luminosity Gaming-hez, onnan viszont személyesen Shaquille O’Neal csábította át csapatába, az NRG Gaming-be. Sajnos az alakulat egyáltalán nem teljesített jól és idén áprilisban ott is hagyta őket, hogy teljes erejével a közvetítésekre és a rajongóira koncentrálhasson. 

Akkor azt ígérte, hogy az Overwatch League-re szeretne visszatérni, és helyet szerezni majd valamelyik csapatban, álma pedig néhány hónapja teljesült is, amikor az EnVyUs szervezete szerződtette a Dallas Fuel-be mint Projectile DPS. Azóta a csapat megnyerte az Overwatch Contenders észak-amerikai szériáját, és a Winston's Lab statisztikái alapján papíron ők számítanak a legerősebbnek az OWL-ben jelenleg. Seagull-nak tehát minden oka meg van az örömre, és a vele készült Heroes Born epizódban ez tökéletesen látszik is. Jó szórakozást hozzá!


TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!