FelZENdült a forgatás hangja: ennyi volt ZEN GA-s karrierje

FelZENdült a forgatás hangja: ennyi volt ZEN GA-s karrierje

Nem jött be ZEN, folytatódik a keresés.

A WESG előtt nagy reményekkel cserélte le a GameAgents a "motivációs gondokkal" küzdő Barcode-ot egy régi-új szerzeményre, ZEN-re. Akkor úgy tűnt, hogy ő meghozhatja az áttörést az eredmények tekintetében, ám ez nem így lett. Ugyan csak beugróként érkezett –FLASH beszélt is erről nekünk egy interjúban–, de úgy néz ki, nem jött be a számítása a csapatnak.

flash: „Úgy érzem, hogy valami csoda fog történni"

A GameAgents játékosa tért be hozzánk egy interjúra, mielőtt még csapatával Barcelonába utaznak.

A versenyen négy meccsükből hármon kikaptak, míg a Virtus.pro ellen döntetlent játszottak. Ezzel egyáltalán nem lett volna baj, hiszen ez nagyjából megmutatta, hogy mit érdemes fejleszteni, és hol is tartunk most. Viszont ZEN nem úszta meg, a beugrótól egyöntetűen vált meg a csapat.

Egy döntetlennel és három vereséggel repülhet haza a GameAgents Barcelonából

Egyedüli szép eredményként egy döntetlen jött össze a Virtus.pro ellen.

Ennek az előszeleit már tegnap is látni lehetett, hiszen két online meccsük is volt (ALTERNATE aTTaX és Nexus ellen), ahol már nem is játszott, helyette a coach; MustanG ugrott be. Nem is jött össze egyik sem; nagyon gyenge játékkal pályát sem nyertek.

Ma pedig már meg is kaptunk ZEN Facebook oldalán a hivatalos bejelentést. Itt azt állítja, hogy 100%-ban a csapat döntése volt az újabb forgatás, az viszont nem derült ki, hogy merre folytatja.

Személy szerint nagyon sajnálom az egészet, hiszen a WESG-es kudarc jó lehetett volna arra is, hogy tapasztalatot szerezzünk és tovább fejlődjünk. Kíváncsian várjuk, hogy ki fog érkezni a helyére.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Borítókép: HLTV

Kövess Minket!