Megjött az első leak a Winter Wonderland event-ről

Megjött az első leak a Winter Wonderland event-ről

A lehetséges időponton kívül egy Genji skin is felbukkant egy koreai weboldalon.

A játék startja óta folyamatosan jelennek meg pletykák a lehetséges hősökkel vagy az eventekkel kapcsolatban és érdekes módon néhányuk elég pontos és hitelesnek tűnő információkkal tud szolgálni, amik később bebizonyosodnak. Ha emlékeztek még, a Halloween-i esemény néhány részlete is kiszivárgott pár hónapja a 4chan oldalon, ráadásul a leak-ben már Moira-ról is találtunk néhány utalást. 

Na de ugorjunk is az előttünk álló időszakra, hiszen már december van és közelednek az ünnepek, szóval nyakunkon a következő Overwatch event, az előző évben hatalmas sikert arató Winter Wonderland. Az esemény tavaly összesen 12 Skin-t, 3 Emote-ot, 7 Victory Pose-t, 23 Voice Line-t, 51 Spray-t, 2 Highlight Intro-t, és 26 Player Icon-t hozott, ráadásul King's Row, Hanamura, továbbá Ecopoint: Antarctica is ünnepi kinézetet kapott. Minden bizonnyal idén is rengeteg kozmetikai terméket kapunk majd a játékba és úgy tűnik, hogy az egyik egy Genji skin lesz, amit OatmealismyFox talált egy koreai oldalon. A kinézet színei egyébként erősen emlékeztetnek minket a Frostbite Pharah-ra.
 
A képen továbbá a December 12 dátum szerepel, ami történetesen keddre, a Blizzard kedvenc frissítési napjára esik, szóval még igazi is lehet ez a leak. Reméljük a stúdió hamarosan leleplezi az eseményt és minél hamarabb képet kaphatunk az idei eseményről. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!