Egy hölgy megalkotta a tökéletes Jeff Kaplan cosplayt

Egy hölgy megalkotta a tökéletes Jeff Kaplan cosplayt

Az Overwatchban nagyszerű karakterek vannak, és láttunk már nagyon durva cosplayeket, -de ez minden eddigin túltesz.

Egyesek képesek szintre életre kelteni a játékban is látható hősöket, olyan aprólékosan és részletesen készítik el a cosplayeiket. Csak az igazán elhivatott és lelkes rajongók képesek erre, és bizony akadnak bőven, kik imádják az Overwatchot.

Természetesen vannak olyanok is, akik egy kicsit másként gondolnak erre a műfajra, és további ötleteket is megvalósítanak.

Queen Ladybottom magát a nagyembert választotta. Jeff Kaplan a Blizzard alelnöke, nem lehet ismeretlen az OW közösség számára, rengeteg bejelentő videóban szerepelt már, folyamatosan tájékoztatja a nagyközönséget a játék helyzetéről és jövőjéről.

Az átalakulás szemmel látható, szinte tökéletes munkát végzett a hölgy. Elmagyarázta miként formálódott át: formázó viaszt használt, hogy teljesen megváltoztassa az orrát és állkapcsát, folyékony latex a ráncokhoz és színpadi festék került rá a borosta miatt, majd némi kontúrozás és voalá: Megszületett Jeff Kaplan ikertestvére!

Ha esetleg a következő developer update részében ő jelenne meg, talán észre sem vennénk a különbséget. A legmókásabb dolog azonban, hogy a következő BlizzCon-ra ebben szeretne menni. Nem semmi jelenet lenne, mikor a két Kaplan találkozik!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!