Új Token rendszer és 312 skin érkezik az OWL indulásával

Új Token rendszer és 312 skin érkezik az OWL indulásával

Melyekből egyet ingyen megkapunk. A csapatok pedig a Twitteren egy ideje már bemutatkoztak, és a mezek színskáláit is felfedték előttünk.

A Dallas Fuel-nél például egy új logoval ellátott, kékbe öltöztetett –healért még nem kiáltó– Genji-t is megfigyelhetünk. Természetesen az idő előrehaladtával egyre több alakulat mutatta meg a saját felhozatalát.

A hivatalos bejelentés is megérkezett közben, melyben az OWL vezetője, Nate Nanzer beszélt néhány újdonságról. A videóban az úriember megemlíti, hogy az összes együttes skin-je elérhető lesz a rajongók számára 2018-tól. Továbbá a hagyományos sportokhoz hasonlóan, a vásárlásokból a szervezetek is részesülnek, tehát egyfajta támogatásként is felfoghatóak ezek az értékesítések.

Ahelyett azonban, hogy az eddig megszerzett aranyunkat vagy competetive pontjainkat kellene felhasználni, ezeket a felszereléseket az újonnan bevezetett League Tokenekkel lehet majd begyűjteni. Az új fizetőeszköz érkezésével a játékosok egy skin-re elegendő összeget kapnak majd, ami azt jelenti, hogy a 312 közül egyet ingyen kiválaszthatnak az első hónapban mind a PlayStation 4, Xbox One, és PC tulajok. Ezeket a tokeneket csak az Overwatch League tartalmaira lehet majd elkölteni.

Nanzer azt nem mondta, hogy miként lehet szerezni ilyen tokeneket. Egyszerűen pénzzel lesz megvásárolható, vagy esetleg lootboxon keresztül lesz elérhető? Erre majd januárban kapjuk meg a választ. Szintén nincs információ arról, hogy mennyibe fognak kerülni ezek a kosztümök.

A további tájékoztatás egy Q&A formájában történik, Redditen nyitottak egy topikot, ahol Nanzer a közösség kérdéseire fog válaszolni a mai este folyamán. Itt nyomon követhetitek a posztot, illetve ti is kíváncsiskodhattok angolul, ha van kedvetek.

Az Overwatch League előszezon december 6-án (magyar idő szerint december 7-én hajnalban)-, az első idény pedig január 10-én kezdődik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!