A OWL mezeken kívűl számos relikviát szerezhetünk be a Blizzard shopjából

A OWL mezeken kívűl számos relikviát szerezhetünk be a Blizzard shopjából

A várva várt Overwatch League végre elindult, az előszezonban 1 kivételével minden csapat részt vesz. Ennek apropóján az összes csapatot lehet támogatni az ereklyéik megvásárlásával.

Az már korábban kiderült, hogy a Blizzard elkészíti az összes ligában résztvevő együttes szerelését. A hagyományos sportokhoz hasonlóan, itt is egyenmezben lépnek be a los angelesi arénába a játékosok. Ha már említettem a helyszínt, akkor azt is elmondhatom, hogy egy igazán impozáns studiót sikerült létrehozniuk.

Hajnalban bemutatkozott már néhány alakulat az előszezon jóvoltából, de ami még fontosabb, hogy a Blizzard webshopjában elérhetővé váltak a megvásárolható ereklyék. Először fussunk végig a fantasztikusan jól sikerült mezeken. Ezek az egyenpólók 60 dolláros áron érhetőek el.

Az első szezonban szereplő csapatok listája:

Boston:

Dallas:

Florida:

Houston:

A következő 4 csapat

London:

Los Angeles Gladiators:

Los Angeles Valiant:

New York:

A végére még maradt újabb 4 együttes

Philadelphia:

San Francisco:

Seoul:

Shanghai:

Amint az látható; van egy előszezonra szánt póló is, és természetesen maga az Overwatch League is megkapta a jól megérdemelt ruhadarabjait. Az OWL pulóver (55$) és dzseki (99$) (egyébként a személyes kedvencem, nagyon jól eltalált dizájn alapján készültek:)


A dzseki elég jól néz ki...


...de erre a pulóverre sem lehet túl sok panasz.

A szereléseken túl, van itt még pohár, gombkitűző és hűtőre illeszthető mágnes is. A kulcstartókat (10$) itt most megmutatjuk nektek, mert van pár igazán remek darab köztük:

A képre kattintva megtekinthetitek a galériát.

A további felhozatalt a Blizzard hivatalos webshopjában tudjátok megtekinteni. Ti vásároltatok már?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!