Az OWL első napján igazi Widowmaker parádét láthattunk

Az OWL első napján igazi Widowmaker parádét láthattunk

Íme a 4 legkirályabb jelenet az Overwatch League összecsapásairól. 4 játékos bemutatta hogyan is kell használni, hogy igazán halálos legyen.

Widowmaker az egyik legjobb hős az Overwatchban, hiszen csodálatos összeállításokat lehet készíteni vele. A most induló OWL előszezonjában pedig a legjobb játékosok vesznek részt, és úgy tűnik igen népszerű a francia bérgyilkosnő a felkészülések során. A dbltap összegyűjtött 4 jelenetet, melyben a profik mutatják meg, hogyan kell használni a sokak által –főleg pub meccsekben– megkérdőjelezett hősnőt.

Diya

Diya, a Shanghai Dragons játékosa Temple of Anubison mutatott be egy csodát, kilőtte többek között Mercyt, és megmentette a saját doktornőjét egy ráugró Winstontól, majd egy jól irányzott lövéssel Genjit is leterítette. Ezt a klippet lelassították, mert sokkal látványosabbá teszi ezt a néhány másodpercet, nézzétek meg:

Soon

Itt a Los Angeles Valiant mesterlövése egy levegőben mozgó ellenfelet likvidált. A rajongók pontosan az ilyen jelenetekre és teljesítményekre várnak az OWL kapcsán.

Babybay

A San Francisco Shock üdvöskéne ebben a rövid videóban a Florida Mayhem-es TviQ-et szedi ki gyönyörű módon. A Widowmaker párbajok egyelőre az Overwatch League egyik leglátványosabb elemeként említhető. Ez a hős pedig egyre fontosabb szerepet tölt be a csapatok taktikájában.

Logix

Amikor Babybay a rossz oldalon áll, Logix puskája elől nem menekülhetett. Ez még nem volt elég az utóbbi úriember számára, gyorsan kilőtte a Winstont, illetve a D.Va-t is kiszedte a Mech-ből. Ha helyesen használják, ez a karakter nagyon sokoldalú lehet, és nem csak a sniper funkció várható el tőle.

Ti mit gondoltok, mennyire hasznos a Widowmaker?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!