Karácsonykor is farmolhatunk ingyen kulcsokat, érkezik a Frosty Fest

Karácsonykor is farmolhatunk ingyen kulcsokat, érkezik a Frosty Fest

Épp csak véget ért a Haunted Hallows, már vár is ránk az új esemény.

Úgy tűnik a Psyonix megtalálta azt az eseményvonalat, amiben jól érzik magukat ők is, meg a játékosok is, ugyanis az idei karácsonyi event is ugyanazt a szisztematikát fogja követni, mint az épp csak hátunk mögött hagyott Halloween.

Így varrják be a gólokat a világ legjobb Rocket League játékosai

Vasárnap a Gale Force Esports győzelmével véget ért a negyedik szezon világbajnoksága.

Hogy ez mit is takar? Halloweenkor egy úgy nevezett Candy Corn nevű tárgyat tudtunk halomszámra gyűjtögetni, ebből készíthettünk el 3 Decryptort (ingyenes kulcs), egy csomó tárgyat és akár végtelen számú Halloween ládát. Jelenesetben a Candy Corn helyett Snowflakes fogja ütni a markunkat minden egyes befejezett mérkőzés után, ám a funkciója tökéletesen ugyanaz lesz. Az őszi event tanulságaiból néhány változtatást eszközöltek a fejlesztők, elsődlegesen a megszerezhető Decryptorok számán változtattak, hogy pontosan mennyire, azt pár napon belül megtudjuk. Ha tippelnem kéne; talán fölemelték 5-re.

Természetesen egy event nem lehet igazi event hozzátartozó láda nélkül, erre a célra készült el a "Frosty Fest" Event Crate, melyet háromféleképpen szerezhetünk be. 

  • Droppolhatja a játék a mérkőzések végén.
  • Snowflakes-einket felhasználva elkészíthetjük.
  • A kulcsokhoz hasonlóan közvetlenül vásárolhatunk belőlük, ebben az esetben pedig nincs szükség kulcsra a kinyitásukhoz.

A láda pontos tartalma egyelőre nem ismert, ám az alábbi képeken látható cuccokból biztos, hogy lesz benne pár. Fontos; a láda tartalma továbbra sem egyezik meg azokkal a tárgyakkal, amiket Snowflakes-ek felhasználásával készíthetünk el.

Végezetül pedig három pályán is téli időjárás fog ránk visszaköszönni; Mannfield, DFH és Utopia gyepére is beköltözik a karácsonyi hangulat.

Az esemény hozzánk az időeltolódás miatt december 12-én hajnali 2 óra magasságában fog megérkezni, és egészen január 2. este 7 óráig tart. Ez idő alatt jó pár Snowflakes kifarmolható, szóval bőgjenek azok a motorok és ürüljenek a boost tartályok!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!