Ütős Sombra skin koncepció a '20-as évekből, ilyen kéne minden hősre!

Ütős Sombra skin koncepció a '20-as évekből, ilyen kéne minden hősre!

Egy lelkes amatőr illusztrátor vagány stílusba öltöztette kedvenc hackerünket. 

Ha emlékeztek még, a november elején tartott BlizzCon rendezvényen egy teljesen új, Blizzard játékokra alapuló skin családot jelentettek be, ami jövőre érkezik majd meg a classic lootboxokba. A stúdió akkor tartott egy kis ízelítőt is, és leleplezett néhány hőskinézetet, jön például a Butcher Roadhog, a Blackhand Doomfist, vagy a Bronzbeard Torbjörn. A bemutatott skinek teljes listáját az alábbi cikkünkben tudjátok megtekinteni.

A következő skin csoport témája az Overwatchban, a Blizzard játékok

Butcher Roadhog, Blackhand Doomfist, Nova Widowmaker, és ez még csak a kezdet!

A Blizzard folyamatosan igyekszik újdonságokkal elkápráztatni a rajongótábort és minél ötletesebb kozmetikai termékeket belecsempészni a játékba. A stúdión kívül viszont a közösség tagjai is előszeretettel villantják meg kreativitásukat és terveznek ötletes skineket, vagy akár fiktív hősöket is a játékhoz. Most egy népszerű amatőr illusztrátor, Chattywindow munkáját szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, aki nemrég Sombra-hoz alkotott meg egy igencsak jól kinéző detektív skin koncepciót. A dizájn kialakításához Chattywindow a Mystery Man McCree-t vette alapul, a végeredmény minket pedig a 20-as 30-as évek amerikai mozihőseire emlékeztet! Tény, hogy a fegyver lehetne egy picit kevésbé modern, de ez már csak részletkérdés. 

A stílus egyébként nem csak Sombranak és McCree-nek, hanem a többi karakternek is egészen jól állna. Képzeljetek el például egy öltönyös, Thompson géppisztollyal felszerelt gengszter Soldier-t, vagy egy csíkos felsőben feszítő, szemkötővel ellátott, bankrabló Reaper-t. Tracer mondjuk megkaphatná a Charleston tánc emótjához az estélyi ruhát, vagy akár kinézhetne korabeli pilótaként is, mint a rekordokat döntő Amelia Mary Earhart. Ha van kedvetek, álljatok neki tervezni, és küldjétek el nekünk Facebook-on, kíváncsian várjuk, ti kire terveznétek 20-as, 30-as évekbeli kinézetet!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!