Jeff Kaplan egy interjúban sejtelmes utalást tett a 27. hősre

Jeff Kaplan egy interjúban sejtelmes utalást tett a 27. hősre

A PCGamesN-nek említette Jeff Kaplan a Fun & Serioues Game Fesztiválon, hogy valószínűleg az elmúlt időszakban már felfedték a következő hőst is.

Miután az Overwatchoz megérkezett a legújabb healer is, természetesen a közösség már a következő karakterről kezdett el spekulálni. Az érkezőről nagyjából ennyit mondott a játékigazgató:

"Hagyjuk ezt, bár egy meglepetés talán már is felmerült." -mondta Kaplan a PCGamesN-nek.

Mit is jelenthet ez? Nos, talán az OW 27. hőséről nyilatkozott, aki megjelent az egyik animációs részben vagy képregényben. Kaplan egyébként beszélt Moira utalásáról is.

"Próbáltuk finoman felfedni őt Doomfist képregényében. A Sombrás esetnél a rajongók mindent darabokra szedtek, hogy új infokat szerezzenek, szóval azt hittük ez sem fogja elkerülni a figyelmüket."

Végül nem ugrottak rá az emberek, és nagy volt a meglepetés a BlizzCon-on, mikor felfedték őt novemberben.

Szétnéztünk kicsit a Season és Volume 2 anyagai között, kik azok, akik esetleg szóba jöhetnének a 27. karakter kapcsán. Ennek ellenére nem elképzelhetetlen, hogy régebbről halásznak elő valakit, aki majd alakot ölt a jövő év folyamán.

Brigitte Lindholm: Torbjörn lánya, a legújabb bemutató videóban látható, Reinhardt-al együtt utazott az Overwatch felbomlását követeően.

Junker queen: Junkertown királynője és a junkerek keménykezű vezetője. Junkrat és Roadhog képregényében említik őt meg.

Maximilien (omnic): Egy gazdag üzletember, és a Talon belső tanácsának tagja. Még Doomfist képregényében láthattuk ők egy megbeszélés alatt.

További megemlíthető személyek, bár aligha kapnának szerepet a játékban: Sanjay Korpal, Vialli, Bruce, Ducky, Lynx Seventeen, Guillermo Portero.

Szerintetek tényleg megmutatta már a Blizzard a következő hősét is?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!