Ettől a reneszánsz D.Va skin koncepciótól leesett az állunk!

Ettől a reneszánsz D.Va skin koncepciótól leesett az állunk!

Grigory Lebidko grafikus munkája már-már a Blizzard színvonalán mozog.

Az Overwatch rajongótábora hatalmasra duzzadt az elmúlt évben, és a közösség kreatív tagjai rendszeresen készítenek hőskinézeteket vagy akár új fiktív karaktereket is a játékhoz. Legutóbb egy detektív Sombra-t mutattunk be nektek és eljátszottunk a gondolattal, milyen lenne egy '20-as évek Amerikájához kapcsolódó skincsalád; ha lemaradtatok volna róla, az alábbi cikkünkben tudjátok pótolni.

Ütős Sombra skin koncepció a '20-as évekből, ilyen kéne minden hősre!

Egy lelkes amatőr illusztrátor vagány stílusba öltöztette kedvenc hackerünket.

Most egy újabb skin koncepciót szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit Grigory Lebidko grafikus készített el D.Va-hoz és őszintén szólva talán a legszebb rajongói alkotás, amit valaha láttunk. A reneszánsz D.Va több hónap alatt készült el, és a művész első körben csak a MEKA-t alkotta meg. Nemrég szerencsére feltöltötte a teljes verziót, amiben már Hana is korabeli ruházatot kapott, ami a végletekig ki lett dolgozva, és tökéletesen passzol a robotjához. 







Grigory egyébként azt ígérte, hogy a következő projektjének középpontjában Mercy fog állni, ha pedig szeretnétek megtekinteni a korábbi munkáit, nézzétek meg az ArtStation oldalát. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!