Boldog Frostivus-t: 18 szettel és mini játékokkal érkezett a téli frissítés!

Boldog Frostivus-t: 18 szettel és mini játékokkal érkezett a téli frissítés!

Nagyon elborult ötleteket is láthatunk a pályák között. Viszont a skinek miatt most dicséret illeti a Valve-ot, nagyon pengéket alkottak.

A Dota 2 téli eseménye megérkezett! A Frostivus idén kincsesládákat is tartalmaz, melyekben egy rakás új szettet fedezhetünk fel. Az új térkép idén minijátékok sorozatából áll, a győztesek pedig külön jutalomban részesedhetnek, ha szerencsések.

Frostivus Fesztivál

Az új custom game tulajdonképp egy sor kisebb játékból tevődik össze. Miután betöltöttél, a 32 pályából a rendszer véletlenszerűen dobál be 10-et, és ezeket kell teljesítenünk. Az összeset (mind a 10-et) végigjátszva a cél az, hogy mi legyünk a toplista élén a pontszerzők között.

Nézzünk néhányat, milyennel találkozhatunk, ha vetélkedni szeretnénk (az összes mini-játékot ide kattintva olvashatjátok):

Cash Collection: Egy hatalmas üres játéktéren találjuk magunkat véletlenszerűen megjelenő érmékkel a környékünkön. Futhatunk vagy teleportálhatunk, és mielőtt lejár az idő, össze kell gyűjtenünk a lehető legtöbbet belőlük.

Follow the Leader: Invokert kapunk, és ő lesz a vezetőnk is. Ugyanazokat a varázslatokat kell létrehozunk, mint amit a gép is. Ha tévesztünk, akkor életerőt veszítünk. Az utolsó életben maradt nyeri a pályát.

Minefield Survival: A látható Techies aknál random felbukkannak, majd fogyni kezd az életerejük. Ez egy detonációnak is felfogható, mivel ha nincs már hp-juk, akkor felrobbannak. Kerüld el őket és te legyél az utolsó, aki talpon marad.

Spirit Breaker Race: Nyomogasd a Q gombot, hogy te legyél az első célba érő. Erőskezű legényeknek nem okozhat gondot egy ilyen pálya!

Suicidal Axe: Az elpusztíthatatlan semleges egységek véletlenszerűen keletkeznek. A Berserker's Call ráveszi őket, hogy támadjanak meg, de azonnal célpontot váltanak, ha egy másik Axe is ugyanezt csinálja utánunk. Légy az első, akit megölnek a szörnyek.

Minefield Racing: Elég mókás, de sokáig tart mire vége. Láthatatlan aknák állják utunkat a kaland során. Használd a villámokat a felfedésükre, a W-vel pedig saját aknát telepíthetünk 4 másodperces cd-vel. Érj először te a célba.

Fire Trap Race: Hasonló, mint az előző, de itt nincs használható képességünk. Kerüljük ki a lángokat, viszont figyeljünk arra, hogy kiszámíthatatlanul csapnak az arcunkba.

Kaolin Soccer: A Q használatával rúghatjuk a labdát, amely egy darab kő. Van egy kis cooldown a Q billentyűn. A köröket eltalálva szerezhetünk gólokat, viszont életet vesztünk, ha más találja el. Légy te az utolsó, aki talpon marad.

A korábbi Frostivus eseményektől eltérően itt a végén nem kapunk semmit, bár előfordulhat, hogy a játék dob valamit. A joindotás srácnak azért csak repült egy új item.

Az új játékmóddal egyidejűleg a Valve belepakolt a kliensbe egy újabb kincsesládát is, Frostivus 2017 Treasure néven. 18 szettet tartalmaz és ezenkívül van 3 ritka felszerelés, 1 nagyon ritka, illetve egy rendkívül ritka is. A courier ebben az évben kimaradt azonban.

Egy ilyen ládikót a nagylelkű kiadó ingyenesen odaad minden egyes játékosnak. Mindössze annyit kell tennünk, hogy megnyerünk 3 mérkőzést a Dota 2-ben. Bár ezek egyike sem lehet Turbó mód vagy Ability Draft, csakis Ranked vagy Unranked. Emellett természetesen 2.10 euróért vásárolhatunk is a készletből, vagy megvehetjük mindet 37.80-ért. December 31 után bármelyik szett eladható vagy cserélhető.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!