Jövőre akár négy keystone-ból válaszhatunk, és lehet, hogy minionokat is el tudunk hódítani

Jövőre akár négy keystone-ból válaszhatunk, és lehet, hogy minionokat is el tudunk hódítani

Meddlerék azon gondolkoznak, hogy kevés az a három keystone rúnafánként, ezért lehet, hogy ezt négyre fogják bővíteni, amúgy is van pár hiány, amit pótolni kellene.

Ha azt hittük, hogy eddig nagy felforgás volt minden téren, akkor egyrészt tévedtünk, másrészt nem, hiszen tényleg sok minden változott, és még fog is változni. Amiket Meddler leírt a posztjában, az természetesen nincs kőbe vésve, de elmondja a kitalált irányt, amerre haladni szeretnének.

A Riot megválaszolta: ilyen érzés lehet Tahm Kench gyomrában lenni

damilosK | 17/12/15 13:43 Újabb "Kérdezz a Riot-tól" posztot kaptunk, amiben elég érdekes témák is felröppentek, például az, hogy milyen érzés lehet Tahm Kench gyomrában lenni. 3 kérdésre kaptunk választ a mostani Ask Riot-ban, amely arról szól, hogy a játékosok tehetnek fel kérdéseket, a fejlesztők pedig kiválasztanak párat és válaszolnak azokra.

Először is a Sightstone-t szeretnék megbabrálni, ugyanis van pár új ötletük rá, amiket januárban mutatnának be a PBE szervereken. A cél pedig az lesz, hogy ne teherként érezzék a supportok a tárgyak, illetve ne korlátozza a vásárlási szokásaikat, de erről bővebben majd jövőre írnak.

Szintén változik majd a Kleptomancy, ha minden igaz, akkor valahol a 8.2 környékén. Az aktiválásán szeretnének csiszolni, és szeretnének egyértelműen győzteseket és veszteseket azok között, akik ezt a rúnát választják, röviden: ne működjön majdnem mindenkin. Valószínűleg az általános erősségén is csökkentenek majd egy kicsit, mert jelenleg például túl sok az a mana regeneráció, amit nyújt a különféle tárgyak segítségével. Ezekről is bővebben majd januárban számolnak be.

Van itt még egy rúna; a Minion Dematerializer, amivel kapunk jelenleg 6 töltetet és minionokat semmisítünk meg. Jelenleg nagyon gyengének mondható, és –érthető okokból– alig használja valaki. Emiatt dolgoznak a frissítésén, több ötletük is van, de egyelőre egy olyan elképzeléssel próbálkoznak, amivel nem elpusztítjuk a miniont, hanem átállítjuk az oldalunkra, miután persze az aranyat meg az XP-t megkaptuk érte. Ez egyelőre még nagyon a kezdeti stádiumban van, lehet hogy nem lesz belől semmi, de azért megosztották az érdekesség kedvéért.

Mostantól egy kicsit a Riot oldalán is lelassulnak majd az események, hiszen a 7.24B a napokban jött ki, és nem is lesz már új patch januárig. A 8.1-en fognak dolgozni addig decemberben, annak függvényében, hogy hogyan alakulnak a dolgok a 7.24b kapcsán. Ha valami nagyon szembetűnő lenne, akkor azon természetesen dolgoznak majd akár egy mikropatch keretein belül, de ezt leszámítva idén már nem hallunk róluk patch-ek terén.

Ugyan az eredeti posztban nem szerepelt, de a kommentek között még beszédbe elegyedett Meddler egy-két fórumozóval, ahol elmondta, hogy jó eséllyel minden egyes fán négy keystone lesz, vagyis 5 plusz rúnára számíthatunk még. Ez persze nem biztos még egyelőre, de játszanak ennek lehetőségével, ugyanis vannak még hiányosságok (elég ha csak a topos bruiserekre gondolunk, vagy épp Ivernre, akinek nincs igazán hozzáillő keystone-ja). Az is lehet, hogy egyes fákon 5 lesz, ahol több a lehetőség és meg is lehet oldani, máshol meg marad a három. Egyelőre a Domination nagyon jó állapotban van Keystone-ok terén, így ott jó eséllyel nem fog változás történni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!