Hamarosan újabb Battle Pass érkezik?

Hamarosan újabb Battle Pass érkezik?

Még csak pár nap telt, hogy a Frostivus megérkezett, de a rendkívül alacsony érdeklődés magával hozott egy másik kérdést, vajon a Winter Battle Pass mikor jön meg?

A Battle Pass-t először a TI5 és 6 között mutatták be a nagyközönségnek. Az őszi compendium helyett érkezett a Winter 2016 Battle Pass a Shanghai Major előtt. Wyrkh Reddy nemrég kijelentette, hogy a Valve átdolgozza a rendszert, de reménykedünk abban, hogy munkájuk hamarosan befejeződik, és valami olyasmit kapunk –nevezzük Battle Pass-nek vagy másnak–, ami szórakoztató, és extra ösztönzést jelenthet a játékhoz.

A joinDota összeszedte az előzőekből, mik lennének a legfontosabb részei a következő kiadásnak:

Questek (csak ne Rankedben)

A küldetések szórakoztatóak tudnak lenni, és nagyszerű jutalmakat is kapunk érte, tehát remek motivációt jelenthet az MMR farmoláson kívül a játékhoz. Ranked meccsekben viszont frusztrációt okozhat, szóval a Valve esetleg átgondolhatná, hogy az Unranked játékokat érintse a jövőben ez a dolog.

Szobrok

Itt kiélheti az ember a kreativitását. Nagyszerű alkotásokat lehet létrehozni, és egy mókás névvel ellátva a bázisunk egyik üde színfoltja lesz a játékok alkalmával.

Közösségi kihívások

Ezek csak a TI6 Compendiumban léteztek, de jó ötlet lenne visszahozni. A fák milliárdjainak kivágásából számtalan mém született, és hihetetlen módon hozta össze a közösséget.

Battle Cup

Ezt nem lehet kihagyni, ha a közösséget buzdítani akarják a még jobb teljesítményre. Bárki nevezhetett rá a csapatával, és egy fényes trófea megszerzése igazi büszkeséggel töltötte el az embereket. A kevésbé jó játékosok is megtapasztalhatták a versenyzés ízét.

Téli Térkép

Nem került egyelőre bele idén, és ezt hihetetlenül sajnáljuk. December közepén zöld lombkoronákat nézni kicsit kiábrándító.

Feljődő Courier

Egyre ritkábban kerülnek elő új futárok. Ha mégis, akkor Nagyon Ritka vagy Rendkívűl Ritka besorolást kapnak. A szintekkel fejleszthető Courierek viszont a support játékosok kollekciójában remekül mutatott, és a legtöbbjük tényleg jópofa jószág.

Taunt

Az egyik legmókásabb dolog a meccsek közben, mikor folyamatosan használja ezeket. Persze vannak köztük olyanok, amelyek egy idő után idegesítővé is vállhatnak, de összességében jól beleillik a párharcok hangulatába.

Néhányan már rámutattak arra, hogy a tavaly téli Battle Pass is januárban érkezett, tehát nagy meglepetés lenne, ha ebben az évben még megkapnánk a következőt. Bár hozzá kell tenni azt is, hogy múlt ősszel is kaptunk extrákat, most viszont a kiadó el volt foglalva a rendszerek átdolgozásával. Ez még akár azt is jelentheti, hogy nincs vége a decemberi ajándékok sorozatának. A 2016-os Winter Battle Pass január 27-én, a 2017-es pedig január 26-án látott napvilágot, ezért ha tippelni kellene, akkor a soron következőre január 25-ét mondanánk. Szerintetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!