Megindult a küzdelem a Call of Duty: WWII hackereivel

Megindult a küzdelem a Call of Duty: WWII hackereivel

Sajnálatos módon egyre jobban szaporodnak a csaló játékosok. 

Bár nemrégiben kitörő örömmel számolhattunk be nektek arról, hogy mennyire komolyan készült a Sledgehammer Games csapata az ünnepi szezonra, sajnos az elmúlt időszakot igencsak beárnyékolja, hogy rengeteg csaló játékos lepte el a játékot, ami ellen muszáj a srácoknak lépéseket tenniük. A játék tisztaságát veszélyeztető emberkék ellen most egy különálló twitterfiókot nyitottak, hogy a PC-játékosok ott tudják jelenteni a csalásgyanús eseteket. 

Téli eseményt kapott a Call of Duty: WWII

Téli eseményt kapott a Call of Duty: WWII

A fejlesztőcsapat egyúttal mindenkit arra kér, hogy ha valaki arra gyanakszik, hogy valamelyik játékos csalásügybe keveredett, küldjön róla egy bizonyítékként szolgáló screenshotot, vagy videót, valamint a szóban forgó delikvens Steam azonosítóját. A twitterfiók egyébként a hangzatos The Ban Hammer nevet kapta, és itt tudjátok bekövetni

A Sledgehammer Games lépése azért sem meglepő, mivel a játék subredditje és Steam fóruma tele van a csalók miatt panaszkodó játékosokkal, ezért csak bízni tudunk benne, hogy hamarosan megoldást találnak a problémára, ami már korábbi Call of Duty epizódok esetén is jellemző volt.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!