Téli eseményt kapott a Call of Duty: WWII

Téli eseményt kapott a Call of Duty: WWII

Ami rengeteg izgalmas dolgot hozott magával. 

Azt már biztosan nem lehet mondani, hogy az Activision nem látja el minden földi jóval a Call of Duty játékosait, hiszen nem is olyan régen érkezett meg a játék első nagy frissítése, belengettek egy csomó újdonságot, illetve belepillanthattunk, hogy milyen a legújabb epizód mikrotranzakciós és az új fejlődési rendszere. Most pedig már elérhető a legújabb frissítés, ami elhozza a nagybetűs téli hangulatot a játékba. 


Ebbe beletartozik a korábban emlegetett Carentan téliesített változata, ami az event ideje alatt –december 8. és január 2. között– mindenki számára elérhető lesz, de téli köntösbe bújik a Headquarters is, jönnek a Winter Supply Dropok és visszatér a jó öreg Gun Game mód is, amit dupla xp-szerzési lehetőséggel spékelnek meg. A frissítés természetesen több hibajavítást és finomhangolást is hozott magával, ami különösen az exploitok tekintetében létfontosságú. 

Sokak számára az egyik legnagyobb örömhír, hogy a rangsorolt meccsekből végre kikerült a csapatgyilkosság lehetősége, valamint a meccsek kapcsolódási hibáit és a felhasználói felületet is kicsit gatyába rázták. Ha kíváncsiak vagytok a változtatások teljes listájára, akkor errefele kalandozzatok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!