Megkapta első nagy frissítését a Call of Duty: WWII

Megkapta első nagy frissítését a Call of Duty: WWII

És itt van az első dupla XP-s hétvége is.

Nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy az elmúlt több évet tekintve most igazán jó Call of Duty rajongónak lenni, hiszen az Activision és a Sledgehammer Games párosa egy olyan játékot rakott le az asztalra, ami visszahozza a régi idők hangulatát. Kaptunk rengeteg fegyvert, változatos lootszerzési lehetőségeket, most pedig az első nagyobb javítást is, ami számos hibát befoltoz a játékban. 


A Call of Duty: WWII már most elmondhatja magáról, hogy a sajtó munkatársai és a játékosok egyaránt szeretik, ami értelemszerűen hatással volt a magas eladásszámokra is, ám ebben a kezdeti időszakban még sok hiba maradt benne, ami kicsit árnyalja az összképet. Szerencsére a fejlesztőcsapat nem sokat tétlenkedett és gyorsan le is szállította azt a méretes javítást, ami a különböző játékon belüli problémák mellett a fegyverek közti egyensúlyon is megpróbál javítani.

Így már kevesebb gond lesz a játékhoz való kapcsolódási lehetőségekkel, ugyanis ezeket tuningolták és optimalizálták, illetve igyekeztek kiirtani a bugokat az in-game ranglista rendszeréből. A fegyverek terén erősítések és gyengítések is történtek: a Bren LMG és az LMG bipod erősödött, míg a BAR, az STG44 és az FG42 gyengült.


Ugyanakkor bővült a privát meccseken a játékos által létrehozható classok száma 5-ről 10-re, ami a kompetitív scene szempontjából sem egy utolsó tényező. A Sledgehammer útjára indította a Call of Duty: WWII első dupla XP-s hétvégéjét is, ami egészen hétfőig, azaz november 13-ig fog tartani.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!