Újdonságok érkeznek a Call of Duty: WWII-ba

Újdonságok érkeznek a Call of Duty: WWII-ba

A Sledgehammer Games megtolja az év végét. 

Ha eddig még nem tetted, akkor éppen ideje belevágni a legújabb Call of Duty epizód második világháborús kalandjaiba, aminek kapcsán már meséltünk nektek a játékban található fegyverarzenálról, a lootszerzési lehetőségekről, az első nagy frissítésről, a multis kezdőlépésekről és az új játékmód rejtelmeiről. Most pedig azokról az újdonságokról számolunk be, amikkel a játék készítői próbálnak kedveskedni a rajongók millióinak. 


A Sledgehammer Games ugyanis bejelentette, hogy az ünnepi szezont egy –egyébként már javában zajló– dupla XP-s, hálaadásra időzített hétvégével indítják el, ami egészen november 27. (hétfő) este hétig tart, úgyhogy ha szeretnétek kicsit feltornázni az aktuális szinteteket, akkor azt még simán megtehetitek.

Ám itt az élet nem áll meg, hiszen december elsején indul az első rankedszezon, ami kiváló terep lesz a kompetitív küzdelmek szerelmeseinek. Mellette december 8-án jön a Winter Siege névre keresztelt esemény, amiben egy régi klasszikus pálya, a Carentan tér vissza, csak éppen téli köntösbe bújtatva, hogy minden gamert átjárhasson az ünnepi hangulat. Ráadásként aznap a PC-s játékosok még egy felturbózott emblémaszerkesztőt is kapnak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!