Moira Biotic Orb képességével sincs minden rendben

Moira Biotic Orb képességével sincs minden rendben

A labda tejesen meg van őrülve, a pajzsoktól kezdve Sombra teleportján át mindenhez kapcsolódik. 

Az előző héten érkezett Winter Wonderland event sajnos rengeteg kisebb nagyobb bugot hozott magával, és az olyan karakterek, mint Mercy, Roadhog, vagy Torbjörn is javításra szorultak. Tegnap D.Va is kicsit furcsán viselkedett a Los Angeles Gladiators játékosánál, amikor az útjára engedett Ultimate képesség egyszerűen megállt a levegőben és egy helyben lebegni kezdett, azonban ez az eset tudomásunk szerint csak egyszer fordult elő.

A D.Va ultinak biztos így kéne működnie?

Eacute;rdekes buggal találkozott az LA Valiant játékosa rankeden.

Sajnos most újabb karaktert köszönthetünk a bugklubban, mivel a közösség beszámolói alapján Moira Biotic Orb képessége igencsak megzavarodott a napokban, és a sebző labda indokolatlanul kapcsolódik például a Soldier: 76 Biotic Field-hez, Orisa és Reinhard pajzsához, a Torbjörn turrethez, a Symmetra Barrierr-hez, sőt, még Sombra teleportjához is. Connect4lover felvételéből utóbbi tisztán látszik, ráadásul, mivel az eszköz nem sebződik, az Orb mérete nem csökken és nem tűnik el a pályáról.

Overwatch 2017-12-16 17-31-35-45 - Create, Discover and Share Awesome GIFs on Gfycat

Watch Overwatch 2017-12-16 17-31-35-45 GIF on Gfycat. Discover more GIFS online on Gfycat

 
Ha emlékeztek még, Moira éles szerverekre való bekerülésekor nem tudta sebezni a Torbjörn turretet. A Blizzard első körben megoldotta a problémát, viszont minden bizonnyal szeretnének finomítani a módszeren és dolgoznak a háttérben, aztán hiba csúszott a folyamatba és emiatt ragaszkodik most az Orb minden, nem sebezhető tárgyhoz is, mint a fent említett teleporter vagy HP generátor. Reméljük, a stúdió minél hamarabb megoldja ezt a problémát, és a karakter újra bugmentes lesz. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!