Hydration zseniális Junkrat csapdát dobott King's Rown

Hydration zseniális Junkrat csapdát dobott King's Rown

A Los Angeles Gladiators játékosa kiválóan olvasta az ellenfél Tracer játékát és pontosan tudta, hova fog érkezni a Recall után.

Junkrat több mint egy évig leginkább csak mémnek számított és egyáltalán nem volt használható kompetitív szinten. A Blizzard még nyár végén viszont úgy gondolta, hogy a karakterre ráférne egy kis változtatás, és egyel több Concussion Mine-t adtak neki, továbbá variáltak a RIP-Tire sebességével is. A változtatások igencsak megnövelték Junkrat népszerűségi arányát minden tierben, ráadásul még a profik is el kezdték vinni őt a tétmérkőzésekre, akár az Overwatch League előszezonjában is. Az elmúlt hónapokban tehát rengeteg szép játékot láthattunk a karaktertől, most viszont egy különösen zseniális pillanatot szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amit a Los Angeles Gladiators-ból  João Pedro "Hydration" Goes Telles követett el egy King's Row ranked védekezés során.

Hydration a második pontnál találkozott az ellenfél Tracer játékosával, és jócskán le is sebezte őt, viszont nem üldözte tovább a szűk folyosóban, hanem rakott egy csapdát maga mögé, mivel számított a szokásos Recall-ra és pontosan tudta, hogy a képesség hova fogja majd dobni a karaktert. A megérzés abszolút bejött, és szegény Tracer egyenesen a csapdába érkezett, ahonnan már nem tudott elmenekülni.


Egyébként ha még nem ismernétek a fiatal játékost, nézzétek meg a bemutatkozó videóját, amiben leginkább a csapattársai beszélnek játékstílusáról és személyiségéről, továbbá néhány szép játékot is bevágtak tőle. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!