Elindult az 1v1 OW Winter Community Cup-ra a nevezési időszak!

Elindult az 1v1 OW Winter Community Cup-ra a nevezési időszak!

December 29-én egy fergeteges 50 000 Forintos összdíjazású 1v1 Overwatch verseny várja az érdeklődőket.

A különleges lebonyolítási rendszernek köszönhetően nem csak a skill számít, hiszen a választások és tiltások miatt kedvező matchupokat is össze lehet hozni. Persze minden karakterünkkel nyerni kell, de az ádáz küzdelmek mellett érdekes lesz látni, ki hogyan állítja össze a csapatát, illetve kiket bannol az ellenféltől. Egyébként azokat a hősöket, akivel nyertünk, nem használhatjuk tovább az adott meccsben. A draft a következőképpen néz ki:

  • BO3: Mindkét fél választ 5-5 hőst, melyből aztán fejenként 3-3-at bannolnak
  • BO5: Mindkét fél választ 7-7 hőst, melyből aztán fejenként 4-4-at bannolnak

A 64 nevezett játékos 29-én 14 órától kezdi meg a versengést, és egészen a top 4-ig BO3 formátumban zajlanak majd a párbajok. Ezt követően a 4 legjobb induló BO5-ben folytatja.

A regisztráció a Battlefy-on keresztül történik. A legfontosabb pedig, hogy immáron nevezni is tudtok az oldalon, ha az alábbi hivatkozásra kattintotok:

Esport1 Overwatch 1v1 Winter Community Cup by Esport1

Az Esport1 online kupasorozata a legjobb hazai Overwatch játékosait szólítja hadba...

Egyszerűen csak kreáltok egy felhasználónevet aztán a linken közvetlenül csatlakozhattok a tornához. A ligára csak a 14. életévét már betöltött személyek jelentkezhetnek, és a legkésőbb: 2017. december 26-án Kedd 20:00 óráig tehetik meg mindezt. A szabályzatot olvassátok el figyelmesen!

Addig is ha valamilyen kérdésetek van a következő Discord csatornán megtaláljátok a szervezőket és adminokat, akik szívesen segítenek mindenben.

https://discord.gg/szYxB6M

Természetesen a presztízs mellett nem távoznak üres kézzel a legjobban teljesítő játékosok, a Riskának köszönhetően 50.000 Forint oszlik szét:

A díjazás:

  1. helyezett: 25 000 Ft
  2. helyezett: 15 000 Ft
  3. helyezett: 5 000 Ft
  4. helyezett: 5 000 Ft

A negyeddöntőktől magyar közvetítést is nézhettek, az alábbi csatornán Debreceni "TZeus" Pétér és Péter "Ben Spades" Zoltán tolmácsolásában élvezhetitek a parádés összecsapásokat:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!