Kevesen aprítanak így Doomfist-el - Rank 1 montázsvideó

Kevesen aprítanak így Doomfist-el - Rank 1 montázsvideó

Bud Spencer is hasonlóakat ütött fénykorában. Remek kombók és nagyszerű észrevételek jellemzik a videót.

A júliusban érkező hős nem a legegyszerűbb karakterek közé tartozik, azonban, ha ráérzünk a technikára retteghet tőlünk az ellenfél. Nehéz pontosan kiaknázni a Doomfistben rejlő lehetőségeket. Precíz és sok odafigyelést igény hősről van szó, illetve döntéseinknek azonnal következményei lesznek. Egy jó ütés és máris előnybe kerülhetünk, bár előfordulhat, hogy berepülünk az ellenség közé és csak nézünk a sok ránk szegeződő puskacsőre, aztán egy ima után elköszönök az élettől.

Ki mástól tanulhatnánk, mint az egyik legjobb Doomfist játékostól. Brandito volt már rank 1 is ezzel a karakterrel.

Jelenleg majdnem 71%-ban nyeri a meccseit, ha őt választja. Érdekesség, hogy a legjobb 10-ben csak TirtyFpsHero jobb nála, ő 71% felett teljesít vele. Brandito a második helyre csúszott vissza az ünnepek előtt, de biztosak lehetünk benne, hogy nem hagyja ezt annyiban. Mindenesetre az alábbi válogatás videóban akciódús jeleneteket láthattok, illetve a support játékosokat óvainteném, mert megrázó mennyiségben üti ki őket a ringből:

Külön érdekesség, hogy maga a hős messze van az 50%-os győzelmi aránytól a competitive meccseket illetően. Ebből a videóból nem ez jött le.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!