Az egekben vannak a Call of Duty: WWII eladási számai

Az egekben vannak a Call of Duty: WWII eladási számai

A játékosok nagyon rácsúsztak az Activision-féle második világháborúra.

Az Infinite Warfare megjelenése után többekben megfogalmazódott, hogy milyen jó lenne, ha a Call of Duty végre visszatérne már a gyökereihez, ami idén végre meg is történt és egy igencsak kellemes epizódot kaptunk. Ennek a virtuális és hagyományos kasszáknál is meglett az eredménye, hiszen a CoD: WWII az Activision elmondása szerint világszerte 1 milliárd dollárt hozott a konyhára, ami elég komoly fegyvertény. 


Közleményükben többek közt azt is megemlítették, hogy Észak-Amerikában két játékuk is a csúcsra került, hiszen az új Call of Duty rész az első helyet, míg a Destiny 2 pedig a másodikat csípte meg eladások tekintetében. Ugyanakkor előbbiről azt is elmondhatjuk, hogy a kiadó életében az eddigi legnagyobb konzolos megjelenést produkálta

A szokásokhoz híven egyúttal megköszönték a rajongók általi hatalmas érdeklődést és persze a Sledgehammer Games munkáját is, akik egy valóban hangulatos Call of Duty-t tettek le az asztalra. Szerencsére azonban itt nem állnak meg, folyamatosan dolgoznak a játékon, ami azért is fontos, mert a csalók itt is megjelentek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!