Az OW közössége őket tartja az álompárnak az elemzés szerint

Az OW közössége őket tartja az álompárnak az elemzés szerint

Az Overwatch rajongók közül sokan a fejvadász és a zsoldos bérgyilkos kapcsolatának örülnének.

A Google által közzétett információk szerint az év végi adatok azt mutatták, hogy a "McHanzo" a legnépszerűbb Overwatch keresési kifejezés. Ez nagyjából azt jelenti, hogy McCree és Hanzo az a két hős, akiket egymás karjaiban szerettek volna látni.

McHanzo olyan vetélytársakat gyűrt le, mint Pharmercy (Pharah, Mercy) vagy Reaper76 (Reaper és Soldier:76), hogy a lista élére kerüljön.

A Google Trend mélyebb elemzése azt mutatja, hogy Finnország volt a legkülönösebb ebben a tekintetben. A keresési érdeklődés 100/100-as mutatót jelent, mögöttük Kanada a második 79-el. A legmagasabb értéket, amikor erre kerestek rá az emberek, december 24-én mérték, a legkisebbett pedig szeptember 17-én. Májusban azt is megtudtuk, hogy az Overwatch még a TV showműsoroknál is populárisabb volt 2016-ban a Tumblr-en. Ez az oldal egyébként a hazája az effajta összeboronálásoknak is, melyet csak ship-nek neveznek (short for relationships = kapcsolatok rövidítése). Itt nagyon sok művész készít Not Safe For Work (nem biztonságos a munkahelyeden megtekinteni) alkotásokat. Annak ellenére, hogy lassan 2 éves a játék, töretlen a népszerűsége. Természetesen továbbra is keresik a legideálisabb párt a Tumblr-en alkotók.

Egyébként van még 2 felkapott párosítás: Widowtracer (Widowmaker és Tracer), illetve Roadrat (Roadhog és Junkrat). Nektek melyik a kedvencetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!