Nézd te is élőben az Overwatch 1v1 Winter Community Cup legjobb játékosait!

Nézd te is élőben az Overwatch 1v1 Winter Community Cup legjobb játékosait!

Az év lassan véget ér, viszont hátra van még egy fergeteges 1v1 Overwatch kupa, melyről nem érdemes lemaradni nézőként sem.

Egy igazi párbaj versenynek lehetünk ma szemtanúi, hiszen a jelentkezők egy az egy ellen bizonyíthatnak. Nem a hagyományos mirror (csak ugyanaz a hős választható mindkét oldalon) mérkőzések kerülnek megrendezésre, ugyanis a játékosok kiválaszthatják a számukra tökéletes karaktereket, majd az ellenféltől tiltanak néhányat, így a fennmaradó hősökkel kell megvívni az ádáz csatát. A taktikázás tehát fontos része lesz az összes párharcnak. A különböző stratégiákat és a szebbnél szebb megmozdulásokat a negyeddöntőktől kezdve ti is nyomon követhetitek az Esport1 Twitch csatornáján. A közvetítés során sorsolás is várható, hiszen 40 db loot box talál gazdára ez idő alatt.

14 órától indul útjára a küzdelem, és a végén csak 1 maradhat talpon. Ennek ellenére a díjazásban a további dobogósok és a 4. helyezett is részesül a Riska felajánlásából:

1. helyezett: 25 000 Ft
2. helyezett: 15 000 Ft
3-4. helyezett: 5 000 Ft

A presztízsen kívűl tehát nem kicsi a tét. A tornán BO3-as formátumban játszanak a versenyzők egészen a top8-ig, onnantól kezdve azonban BO5-ben kell legyőzni az ellenfelet.

A legjobb 8 küzdelmeit élőben követhetitek az alábbi csatornán:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!