Készíts magadról statisztikákat Season 8-ban is!

Készíts magadról statisztikákat Season 8-ban is!

A hasznos kis doksival nyomon követhetitek győzelmi arányotokat és hősönkénti teljesítményeteket. 

Ha emlékeztek még, néhány hónapja bemutattunk nektek egy nagyon hasznos kis dokumentumot, amivel saját statisztikákat készíthettek ladder mérkőzéseitekről és nyomon követhetitek, miként is alakul a teljesítményetek a szezonban. A projektet egy Basilisk nevű felhasználó hozta össze, aki nemrég közzétette a Competitive Overwatch subredditen, hogy frissítette a dokumentumot a nyolcadik szezonra, szóval a vállalkozó szellemű játékosok az előttünk álló hónapokban is pontos képet kaphatnak saját játékukról. 
basilisk, ow performance tracker
Első ránézésre azok számára, akik még nem találkoztak a dokumentummal, kicsit ijesztő lehet ez a rengeteg adat, viszont az instrukciók betartása és néhány próba kör után már igencsak könnyű kezelni a felületet. 

  • Készítsetek egy másolatot a dokumentumról a saját Google Drive meghajtótokra.
  • A fájl összesen négy tabból áll, az elsőbe nem kell írnotok semmit, mivel ott fognak megjelenni a statisztikáitok.
  • A Placement meccseket a harmadik fülön kell kitöltenetek, azonban ez nem feltétlenül szükséges.
  • Ha letudtátok a besorolókat, az Input fül első sorába írjátok be a dátumot és az elért eredményt, ami a grafikon kezdőpontját jelöli majd.
  • A további lejátszott mérkőzések értelemszerűen ugyanide kerüljenek, annyi viszont, hogy már a pályát, a játszott hősöket, illetve az eredményt is meg kell adnotok. 

A dokumentum tiszta formáját ezen a linken tudjátok elérni, egy előre kitöltött szemléltetésre szolgáló verziót pedig ITT tudtok megtekinteni. Összességében egy remek kis kiegészítőről van szó, és a plusz munka ellenére hasznos kis társunk lehet a fejlődésünk és a ranked mérkőzéseink során. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!