Ma indul DeadFoxék nagy kalandja -EPL beharangozó

Ma indul DeadFoxék nagy kalandja -EPL beharangozó

Az EPL döntőjében csupa sztárcsapatot követhetünk déltől.

Dániában, pontosabban Odenseben kerül megrendezésre az ESL Pro League hatodik szezonjának döntője, amin a világ négy legjobb csapata mellett például a HellRaisers is részt vesz. Tegnap már bemutattuk nektek a leveleket, amiket a szállodába érkezésükkor kaptak a gárdák.

Elképesztően hangulatos levelekkel spannolja az ESL a Pro League döntőseit

Egyelőre hat csapat leveléről kaptunk képet, amik közt ott van a FaZe, az SK, de a HellRaisers is.

A 750 ezer dollár összdíjazású versenynek így hatalmas tétje van, hiszen a pénz mellett az SK-FaZe rivalizálás lassan El Clasico szintre növekszik, hiszen a világ legerősebb csapatának kell elvernie a világ legtehetségesebb játékosait. Persze a többi gárdát sem szabad lebecsülni, hiszen tudjuk, hogy akár a NiP, akár az Astralis is okozhat meglepetést a világ két jelenleg legsikeresebb ötösének.


A két csoport, így fog kinézni, egész kiegyensúlyozott lett mindkét brancs, de talán a HR pont a picit nehezebb csoportba került. Mint eddig a legtöbb ESL versenyen, most is BO1-eket fognak játszani az első körökben. A klasszikus győzelem három pontot fog érni, az OT győzelem kettőt, az OT vereség egyet, míg a sima vereség értelemszerűen nullát. A három legtöbb ponttal rendelkező csapat jut tovább az egyenes kieséses szakaszba.

A csoport meccsek még zártkapuk között lesznek, de az egyenes kieséses szakaszt már az arénában is láthatják a rajongók. Az EPL döntő első meccse délben kezdődik, ahol a FaZe fog összecsapni a fnatic-kal, míg velük egyidőben játszik DeadFox a Luminosity ellen. A versenyt természetesen magyarul is követhetitek:

Nézd meg ESL_esporthuCS élő videóját a www.twitch.tv weboldalon

A nap tehát 12:00-kor indul a HellRaisers meccsével, utána pedig körülbelül este 22:00-ig láthatjuk a csapatok küzdelmét. A magyar közvetítésen az alábbi meccseket követhetitek majd:

12:00    EuropeHR vs. BrazilLuminosity

13:15    EuropeHR vs.Swedenfnatic

14:30    EuropeFaZe vs. United StatesLiquid

15:45    EuropeHR vs. United StatesLiquid

17:30    DenmarkNorth vs. BrazilSK

18:45    SwedenNiP vs. EuropeOpTic 

20:00    BrazilSK vs. EuropeOpTic 

21:15    DenmarkNorth vs. United StatesNRG

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!