Igazán őrült játékmódot kapott a Fortnite Battle Royale

Igazán őrült játékmódot kapott a Fortnite Battle Royale

50 vs. 50. Hát kell ennél több?

Hatalmas a mozgolódás a Fortnite háza táján, hiszen nemrégiben új frissítést kapott, belengették a közeljövő változásait és a hatalmas rajongói érdeklődés miatt a PUBG-t is sikerült lenyomnia. Itt azonban nem áll meg a menet, hiszen az Epic Games bejelentette legújabb játékmódját, az 50 vs. 50-et, amit december 17-ig élvezhetnek a játékosok. 


A tegnapi Game Awards egyik kellemes meglepetése volt a Fortnite-ért felelős csapat húzása, ami egyrészt egy friss szórakozási lehetőséget csempész a játékba, másrészt pedig várni sem kell rá, hiszen mostantól már bárki számára elérhető, aki telepíti a legújabb frissítést. Ahogy a neve is mutatja, két 50 fős csapatot eresztenek egymásnak, akik egy hatalmas harcban döntik el egymás között, hogy melyikük a rátermettebb. 

Ráadásul az Epic azt nyilatkozta, hogy a jövőben is terveznek hasonló, egyedi tematikájú, de limitált eseményeket, játékmódokat, valamint úgy gondolják, hogy a játékosok megérdemlik a cross platform lehetőségét, így a jövőben szeretnék majd összeereszteni a konzolos játékosokat. Ha pedig minden jól megy, akkor hamarosan a tél is beköszönt aktuális kedvencünkbe, amit már előre jelez a nemsokára bekerülő, hógolyók kilövésére alkalmas fegyver is.

A Fortnite Battle Royale PC-re, XBOX ONE-ra és PlayStation 4-re egyaránt ingyenesen elérhető.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!