Új frissítést kapott a Fortnite

Új frissítést kapott a Fortnite

Csomó jóság érkezik az Epic Games boszorkánykonyhájából. 

Mostanság igencsak megéri Fortnite Battle Royale játékosnak lenni, hiszen nem csak őrületes killekben vehetsz részt, hanem a tagja is vagy a több mint 20 millió embert jelentő közösségnek, akiket az Epic Games igyekszik minden földi jóval ellátni. Most például a legújabb a frissítéssel, ami többek közt az alapjátékra, az ingyenes módra és az XBOX ONE X tulajdonosokra is hatással lesz. 

A Fortnite Battle Royale a PUBG egyik alternatívájává vált

nkAAA | 17/11/28 09:05 Az Epic Games hathatós közreműködésével. Az elmúlt időszakban sok kritika érte a Fortnite készítőit -elég itt csak a Bluehole által belengetett pereskedésre gondolni-, amivel a rajongók nemigazán törődtek, hiszen egy felettébb kellemes és szórakoztató, ráadásul ingyenes játékmódot kaptak a Battle Royale személyében.

Leginkább a Battle Royale kedvelői örülhetnek, ugyanis ők - többek közt - új tárgyat is kaptak a füstgránát személyében, amik más játékokhoz hasonlóan segíthetnek az ellenfelek megzavarásában, kifüstölésében és legyilkolásában. Vadiúj ranglista is bekerült a játékba, ami megmutatja, hogy egy adott meccstípusban ki aktuálisan az 50 legjobb játékos. 

Save the World módba pedig új fegyverek is kerültek, méghozzá 9 friss Vindertech fegyver. Emellett az Epic visszahozta a Mutant Stormokat, amivel ticketeket lehet szerezni, illetve akinek még van felhasználatlan halloweeni tickete az 500-asával beválthatja egy-egy lámára. Ugyanakkor örülhetnek az XBOX ONE X tulajok is, akik végre megkapták a 4K-s felbontást. 

A patch további részleteiért látogass el a hivatalos oldalra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!