A Fortnite Battle Royale lenyomta a PUBG-t

A Fortnite Battle Royale lenyomta a PUBG-t

És kérdés, hogy ez többször is elő fog-e fordulni a közeljövőben..

Pont tegnap számoltunk be nektek arról, hogy a Fortnite Battle Royale módja hatalmas változásokon fog keresztülmenni, ami nem is csoda, hiszen az Epic Games-nek ki kell szolgálnia azt a több mint 20 millió játékost, akik elképesztő megmozdulásokat képesek produkálni. Ingyenes játékmódjuk annyira elnyerte a gamerek tetszését, hogy októberben még a bizonyos szinten riválisnak számító PUBG-nek is odapörkölt népszerűségben.

A Fortnite Battle Royale a PUBG egyik alternatívájává vált

nkAAA | 17/11/28 09:05 Az Epic Games hathatós közreműködésével. Az elmúlt időszakban sok kritika érte a Fortnite készítőit –elég itt csak a Bluehole által belengetett pereskedésre gondolni–, amivel a rajongók nemigazán törődtek, hiszen egy felettébb kellemes és szórakoztató, ráadásul ingyenes játékmódot kaptak a Battle Royale személyében.

Az idei október kiváló hónap volt az Epic Games számára, hiszen több aktív játékosa volt, mint a Bluehole remekének. Természetesen ez azért is lehet, mert a Fortnite Battle Royale PC mellett XBOX-on és PlayStation 4-en is elérhető, a PUBG-vel szemben teljesen ingyenes, és lényegesen pörgősebb is, ezért nem zabálja annyira a játékosok szabadidejét. 

Ha a tendencia így folytatódik, szinte biztosak lehetünk benne, hogy több hónapban is felülkerekedhet a Fortnite, ami jövőre még nagyobb lendületet kaphat, hiszen a hivatalos ígéretek szerint ekkor vált free to play-re az alapjáték.

Ti mindkét játékot kipróbáltátok már? Ha igen, nektek melyik jön be jobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!