Kritikus bug jelent meg Junkertownon

Kritikus bug jelent meg Junkertownon

Ne lepődjön meg senki, ha a pályán játszott mérkőzése egyszer csak félbeszakad. 

A Winter Wonderland ünnepi event sajnos tele volt kisebb-nagyobb bugokkal; például Roadhog Chain Hook-ja nem regisztrálta a találatokat, Mercy Resurrect képessége is betegeskedett pár napig, Moira labdái megbolondultak rövid időre, továbbá az esemény indulása után az Escort és Hybrid pályákon, ha eltoltuk a Payload-ot a megadott pontig, nem nyertünk, hanem az óra pörgött tovább. 

A Blizzard ezeket a hibákat nem győzte javítgatni az elmúlt hetekben, de szerencsére megoldottak minden problémát, és az event vége felé már úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben, néhány órája azonban egy újabb glitch-et láttam a San Francisco Shock játékosának, Matthew "super" DeLisi-nek a közvetítésén. Tulajdonképpen arról van szó, hogy ha Junkertownon a támadók spawn pontjánál található motort egy Mei elkezdi fagyasztani, akkor ismeretlen hibára hivatkozva a meccs szervere leáll. A glitch-et akár Competititve mérkőzésen is elő lehet idézni, szóval ne lepődjetek meg, ha egyszer csak kidob titeket a játék a pályáról. 

A hiba egyébként nem egyszeri eset, ugyanis mi is kipróbáltuk Custom Game-ben és három tárnyi fagyasztó spray után tényleg kidob a játék. A glitch kipróbálását nem ajánljuk senkinek QP-ben vagy Competitive-ben, mivel a Blizzard előszeretettel osztogat perma banokat a bugkihasználóknak. A stúdió egyébként egyelőre nem kommentálta az esetet, de reméljük, hogy minél hamarabb reagálnak a problémára.  

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!