Búcsúzik a joinDota TobiWantól!

Búcsúzik a joinDota TobiWantól!

Több, mint 6 évet töltött a joinDotánál, most mégis elhagyja és szabadúszóvá válik, hogy új kihívásokkal nézzen szembe a jövőben.

Toby "TobiWan" Dawson még 2011-ben alapította a joinDotat Moritz Zimmermannal. Ekkor indult be igazán karrierje és kezdődött a felemelkedése, végül pedig az egyik legismertebb kommentátor vált belőle. Nagyjából 7 évet töltött itt a Freaks 4U Gaming-el, mely a joinDota mögött álló cégként ismeretes. Most azonban elválnak útjaik, és Tobi új kalandok után néz.

A következőket osztotta meg a döntésével kapcsolatban:

"Eljött az ideje, hogy továbblépjek. Szeretnék köszönetet mondani a Freaks 4U Gaming minden tagjának, akik végig mellettem álltak és támogattak, jó néhány csodálatos dolgot hoztunk létre együtt, és tudom, hogy a jövőben is ezt fogják folytatni. Továbbá szeretnék köszönetet mondani a követőimnek, akik szintén támogattak, még akkor is mellettem voltatok, mikor hullámvölgybe kerültem és miattatok mégis úgy éreztem magam, mintha még mindig valami értelmes dolgot hoztam volna létre. A kommentátorkodás természetesen továbbra is a terveim közt szerepel, de én magam próbálok új kihívásokat is találni, új projekteket építeni, illetve igyekszem biztosítani, hogy koncentrált és motivált maradjak... mert ez az az utóbbi években nem teljesen volt így. Hamarosan felfedem a további céljaim és megosztom a részleteket (nagyon izgatott vagyok ezzel kapcsolatban), addig is szabadúszóként folytatom valamint olyan emberekkel szeretnék dolgozni, akik inspirálnak, hogy még jobban legyek."

Raphael Baur, a joinDota termékmenedzsere is megosztotta gondolatait ezzel kapcsolatban:

"Kevés olyan ember van, aki a Dota 2-ben nagyobb lenyomatot hagyott, mint Toby az elmúlt évek során. Bár szomorú, hogy elindul, de megértjük és támogatjuk a függetlenné válását, és minden jót kívánunk neki a jövőben."

A következő hónapokban rengeteg Minor és Major lesz és valószínű, hogy nagyon hamar újra a kommentátori székben láthatjuk majd. TobiWan a joinDota egyik meghatározó alakja volt, de egyszer minden jó dolognak vége szakad.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!